Suomalaisen sporttibloggaajan kirjoitus "läskien naisten pepuista" leviää netissä

22.07.2015 08:15 - Rea Tallgren

Viivi Katarine -nimellä Blogbookiin kirjoittava tuleva personal trainer on ottanut kirjoituksessaan puheeksi aiheen, joka jakaa mielipiteitä. 

Viivi Katarine -nimellä Blogbookiin kirjoittava thainyrkkeilijä, entinen kilpauimari ja tuleva personal trainer on tehnyt kirjoituksen, joka leviää nyt netissä. Sen otsikko on provosoivasti "Läskit naiset saavat hyvän pepun freddyillä". Freddyillä viitataan housumerkkiin, joita monet käyttävät saadakseen pepustaan pyöreämmän näköisen. 

Kirjoitus alkaa haastaen lukijan heti: 

"Onko fitness ja kaikki muukin treenihehkutus pelkkää kusetusta? Onhan lihavilla henkilöillä luonnostaan isot tissit ja iso peppu. Freddyt jalkaan ja kireä tissipaita päälle, niin näin saadaan säpinää. Mitäs sitten, pursuaako mahamakkarat housuista, onhan sillä peppu ja tissit!" Viivi provosoi.

"Ihmiset voivat sairaan huonosti"

Yhtäkkiä kelkka kuitenkin kääntyy, ja kirjoittajan todellinen ajatusmaailma paljastuu. Hänellä kun ei ole mitään heitä vastaan, jotka Freddyjä käyttävät - ovat sitten fitness-mimmejä tai eivät. Hänen mukaansa varsinkin sosiaalisessa mediassa ihmiset, jotka eivät ole urheilijoita, saavat osakseen kammottavaa kritiikkiä, jos he julkaisevat esimerkiksi peppukuvia tai kuvia itsestään freddyt päällään. 

"Miks käytät freddyjä, onks sulla huono itsetunto?"

"Kannattaisko sitä persettä oikeasti treenata?"

Siinä esimerkkejä, joita Viivi on poiminut belfie-kuvien alta. Hän ei kyseistä kommentointia kannata. 

"Nykypäivänä ihmiset voivat sairaan huonosti. Mun mielestä ahdasmielisyys ja kateus paistaa niin monen naamasta läpi. Se negatiivisuus mikä somessa pyörii on ihan jäätävää. Ja ihan kuin se ei tulisi kadulla vastaan. Milloinkohan ihmiset oppisi keskittymään siihen omaan hyvinvointiin? Se, että on sinut itsensä kanssa ja rakastaa itseään, on ensi askel siihen, että pystyy olla hyvä muille. Ystävä tai kumppani."

Viivi kannustaakin ihmisiä siihen, että he julkaisisivat rohkeasti omanlaisiaan kuvia - välittämättä muiden mielipiteistä. 

"Mun mielestä on huippua, että ihmiset postaavat kuviaan oman lajinsa parissa. Tai ylipäätänsä kuvia, joista niille tulee hyvä mieli! Oli se sitten salilla pyllistely, Rockyna nyrkkeilykehässä, herkullinen juustokakku tai korkeasaaressa asusteleva pesukarhu. :)" hän summaa. 

Lue koko kirjoitus tästä


Lue myös: Pysäyttävä Facebook-päivitys leviää netissä: "Sinä punkero, joka lenkkeilit minua vastaan..."

Lähde: Blogbook

Kilpailut

Uusimmat