Suomalaisprostituoitu kertoo arjestaan Me Naisille: "Ajattelen asiakkaideni vaimoja lämmöllä"

04.12.2014 10:45 - Rea Tallgren

Suomalainen prostituoitu Anna kertoo Me Naisille välittävänsä asiakkaistaan aidosti. Hän myös uskoo, että maksullisten palveluiden käyttäminen saattaa olla monen liiton pelastus.

Anna on kaunis nuori nainen, joka tekee kokopäivästä työtä yksityisyrittäjänä. Hänen firmansa tarjoaa virallisesti hieronta- ja hyvinvointipalveluja. Suljettujen ovien takana tapahtuu kuitenkin muutakin. Anna kun seksityöläinen.

- Paikkan on kuin eroottinen spa miehille. Erikoisuuteni on itämaisia vaikutteita saanut pitkä ja kiihottava öljyhieronta, jossa käytän koko kehoani. Olennainen osa palveluani ovat ihokosketus, läsnäoloni ja pyrkimys tuottaa asiakkaalle gfe eli girlfriend experience, tyttöystäväkokemus. Kysymys ei ole siis pelkästä seksistä. Tapaamiseen voi kuulua rakastelu tai sitten ei, Anna selittää.

Annan hinnat alkavat 300 eurosta, jolla asiakas saa itselleen tunnin naisen seurassa. Hän työskentelee toimitilassa, joka sijaitsee Etelä-Suomessa. Anna kertoo, että hänen monet julkisessa asemassa olevat asiakkaansa arvostavat syrjäisempää sijaintia.

- Markkinointitapani ja korkeammat taksani tuovat luokseni vain tietynlaisia asiakkaita. Jos joku haluaa vain yhdyntäseksiä, ohjaan hänet muualle. Asiakkaani ovat duunareita, yhteiskunnan päättäjiä, perheenisiä, sinkkuja. Miehet ovat 18-vuotiaasta eläkeikään, mutta valtaosa on 30-50 -vuotiaita. Ensikertalaisia on paljon.

Monet Annan asiakkaista ovat varattuja. Anna kertoo välittävänsä vakioasiakkaistaan tosissaan.

- Mielestäni ei ole parisuhteelta pois, jos kumppani nauttii jonkun toisen kanssa. Jotkut varatut asiakkaat ovat kertoneet, että heidän parisuhteensa on parantunut: seksi kumppanin kanssa on saanut uusia ulottuvuuksia tai sitten seksiä ei ole tarvinnut pyytää kumppanilta, joka ei sitä halua. Useiden varattujen asiakkaiden vaimoista ajattelen lämpimästi, sillä he tekevät asiakkaani onnellisiksi, Anna summaa.

Lähde: Me Naiset

Kilpailut

Uusimmat