Sushiateria aiheutti karmaisevan seurauksen: Miehen koko keho täynnä matoja - katso hurja kuva

25.09.2014 07:27 - Karoliina Kotala

Sushi on miljoonien ihmisten suosikkiherkkua ympäri maailman. Eräälle miehelle hiljattain nautittu annos jää taatusti viimeiseksi.

Kiinalaisen miehen henki oli lähellä lähteä sushiannoksen vuoksi. Usein sushia nauttiva mies suuntasi lääkärin pakeille, koska hänen ihonsa kutisi ja vatsaa särki. Kun miehen keho kuvattiin, oli löytö karmaiseva: koko vartalo oli täynnä lapamadon toukkia. Mies saatiin parannettua, mutta hengenlähtö oli lähellä.

Katso kuvat täältä.

Lääkäreiden mukaan miehen syömä sushi on pitänyt sisällään saastunutta kalaa, josta toukat ovat tulleet kehoon. Lääkärit varoittelevatkin, että raaka kala voi pitää sisällään myös muita loisia, jotka tarttuvat ihmisiin. Tutkimuksissa on myös todettu, että loistartuntojen määrä on kasvanut sitä mukaa, kun sushin suosio on räjähtänyt ympäri maailmaa.

Lapamato voi aiheuttaa kehossa monenlaista vahinkoa. Se voi kasvaa ihmisen kehossa jopa 15 metrin mittaan muutamissa viikoissa ja säilyä huomaamattomana pitkäänkin. Oireet pitävät sisällään muun muassa uupumusta, ummetusta ja epämukavuutta vatsan seudulla, mutta voi myös olla ettei uhri huomaa mitään oireita. Jos toukat lähtevät vaeltamaan kehossa, ne voivat tuhota muun muassa maksan, silmät, sydämen tai aivot ja johtaa hengenvaaraan.

Lähde: The Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat