Suuren matkakuvakilpailun voittajat julkistettiin - katso parhaimmat otokset

04.08.2015 17:45 - Senni Loikala

Kymmenen parhaan kuvan joukossa on ainutlaatuisia otoksia muun muassa Meksikosta, Thaimaasta ja Ugandasta. Kolmen kärjen lisäksi kilpailussa julkistettiin seitsemän kunniamainintaa.

National Georaphic -tiedelehti järjesti suuren matkustusaiheisen valokuvakilpailun. Voittajat ovat nyt ratkenneet. Kokosimme alle kolme parasta kuvaa, sekä kunniamaininnan saaneet teokset.

1. sija


Anuar Patjanen ikuistamassa kuvassa ryhävalas ui kohti pintaa poikasensa kanssa. Kuva on otettu lähellä Roca Partidan saarta, Meksikossa.

2. sija


Faizal Azimin ottamassa kuvassa nähdään työmiehiä likaisen ikkunan läpi. Kuva on otettu Bangladeshissa.

3. sija


Ahmed Al Toqin valokuva on otettu Omanissa ja siinä nähdään kameleita perinteisessä Ardah-tapahtumassa. Sen tarkoituksena on esitellä kameleiden kauneutta ja ratsastajien taituruutta.

Kunniamaininnan saaneet kuvat

 

Beth McCarley ikuisti henkeäsalpaavan yöllisen maiseman Deadvleissa, Namibiassa. 


Sarah Wouters otti valokuvan kahdesta thaimaalaisesta poikalapsesta, jotka yrittivät saada lintua kiinni vesiputouksen lähellä Nong Khain maakunnassa.


Eduard Gutescu ikuisti taianomaisen maiseman Pesteran kylän liepeiltä, Romaniassa. 


Bartłomiej Jureckin ottamassa kuvassa ollaan valmiita heinäntekoon viikatteen kanssa. Kuva on otettu Puolassa.

 

Stefane Beruben heräsi siihen, kun kolme leveähuulisarvikuonoa etsi syötävää hänen vieressään. Upea kuva on otettu Ugandassa.


Alain Schroederin kuva on otettu intialaisesta kushti-sumopainitapahtumasta, jossa kaksi painijaa hankkiutuu eroon hiestä saviseoksessa, jossa on myös muun muassa sitruunaa ja suolaa.


Stefano Zardini on ottanut kuvan Etelä-Italian alpeilta 2800 metrin korkeudesta, missä saunomisessa on aivan oma tunnelmansa.

Lue myös: Kauneutta on kaikkialla: Kuvat eri kulttuureista tulevista naisista lumoavat

Kilpailut

Uusimmat