Sydäntäsärkevä kuva kuolemansairaasta 5-vuotiaasta leviää - elinaikaa vain 2 kuukautta

09.12.2016 17:15 - Senja Rapila

Perhe julkaisi Twitterissä liikuttavan kuvan, jossa perheen isä Carl halaa poikaansa tiukasti.

Pienellä Bradley Loweryllä diagnosoitiin neuroblastooma kolme vuotta sitten. Neuroblastooma on aivokasvainten jälkeen yleisin kiinteä syöpä lapsilla.

Pojan vanhemmat Gemma ja Carl ovat keränneet rahaa poikansa syöpähoitoihin, mutta saivat hiljattain pysäyttäviä uutisia sairaalan lääkäreiltä; vanhemmille kerrottiin, että heidän poikansa ei tulisi elämään enää pitkään. Elinajaksi Bradleylle ennustettiin noin kaksi kuukautta.

"Tiivistämme asian, eli olemme järkyttyneitä kertoessamme teille, että Bradleyn kasvain on jatkanut kasvamistaan", äiti Gemma on kertonut.

Järkyttynyt äiti kertoo kirjoituksessaan, että perheen vanhemmille on annettu kaksi vaihtoehtoa, joilla he voisivat viettää mahdollisimman paljon aikaa poikansa kanssa.

"Ensimmäinen vaihtoehto on tuoda hänet kotiin ja lopettaa kaikki hoidot. Tämä antaisi meille vain kaksi kuukautta. Bradleyn konsultti kertoi, että jos se olisi hänen päätettävissään, hän ottaisi tämän vaihtoehdon."

Toinen vaihtoehto on jatkaa syöpähoitoja. Tämä tarkoittaisi sitä, että Bradley viettäisi elämänsä viimeiset kuukaudet sairaalassa sen sijaan, että hän voisi elää ne kotona perheensä kanssa.

"Lääkäri uskoo, että riippumatta niistä vaihtoehdoista mitä meillä on, niillä on kaikilla sama lopputulos. Että Bradley tulee häviämään tämän taistelun.

En todellakaan tiedä kuinka teen tämän päätöksen, että tuonko lapseni kotiin ja vietänkö hänen kanssaan kaksi kuukautta, vai annanko hänen kärsiä kivuliaista hoidoista, jotka päättyvät todennäköisesti samaan lopputulokseen."

Perheen isä Carl lisäsi koskettavan kuvan Bradleystä Twitter-tililleen, joka on saanut sosiaalisen median käyttäjät kyynelehtimään ja rukoilemaan perheen puolesta. Voit katsoa liikuttavan kuvan alapuolelta.

Lähde: Metro

Lue myös: Syöpään itse sairastuneen syöpähoitajan avoin kirje potilailleen leviää: "Olen pahoillani"

Lue myös: Meikkitaiteilija tekee muodonmuutoksia syöpää sairastaville naisille - katso kuvat lopputuloksista

Kilpailut

Uusimmat