Thaimaalainen uskomus tosirakkauden löytämiseksi on sangen erikoinen

29.10.2014 15:11 - Senni Loikala

Thaimaan Krabilla uskotaan, että tosirakkauden voi löytää erikoisella palvontamenolla.  

Thaimaan Krabin 160 kilometriä pitkä rantaviiva on kuuluisa kivimuodostelmistaan ja luolistaan. Yksi luolista on kuitenkin pyhä ja kyseiseen paikkaan liittyy erikoinen uskomus.

Paikallisilla ihmisillä on tapana tuoda luolaan puusta tehtyjä, peniksen muotoisia uhripatsaita. Tällä tavoin he osoittavat myötätuntoaan jumaluutena pidettyä Phra Nangia kohtaan ja he uskovat puisten peniskaiverrusten jättämisen luolaan auttavan myös tosirakkauden löytämisessä.

Uskomuksen mukaan Phra Nang oli kalastajan vaimo, jonka luokse mies katosi merelle. Nainen eli yksinäisenä luolassa loppuelämänsä pitäen toivoa yllä siitä, että mies palaisi takaisin.

Nyt luolasta on kuitenkin löydetty puupenisten joukosta jotakin asiatonta, nimittäin iso, silikoninen dildo. Pinkin värinen seksilelu on herättänyt keskustelua paikallisessa mediassa.

- Uskomme, että sen on jättänyt joku turisti, joka ei todella ymmärrä paikallisia uskomuksia. ... Emme tahdo tällaisia sekaannuksia tapahtuvan jatkossa, sanoo Komart Paenkerd Krabin kulttuurikeskuksesa Phuket Gazette -lehdelle.

Lue myös: Sukupuolitaudit voivat tarttua seksilelusta - totta vai tarua?

Lähde: Queerty

Kilpailut

Uusimmat