Kuva: Fotolia

Ulkomailla hyväntekeväisyys on helppoa: Firma istuttaa puun joka kerta, kun harrastat seksiä

29.08.2016 17:15 - Tiina Svensk

Maailman pelastaminen ei ole varmaan koskaan aiemmin tuntunut yhtä mielekkäälle.

Kondomin käyttäminen ehkäisynä on loistava valinta, sillä se suojaa ehkäisyn lisäksi taudeilta. Lisäksi kondomin käyttämiseen ei liity mahdollisia haittavaikutuksia, joita hormonaalisen ehkäisyn kanssa saattaa ilmetä.

Nyt Elite Dailyn tuore uutinen antaa jälleen yhden hyvän syyn valita kumi ehkäisykeinoksi - ainakin ulkomaalaisille.

Ehkäisyn avulla istutat elämää toisaalle

Condoms for Trees on yritys, joka on liittoutunut yhteen hyväntekeväisyysjärjestön Trees, Water & People kanssa. Nyt yritys kannustaa ihmisiä valitsemaan ehkäisykeinonsa tietoisemmin: jokaista myytyä kondomia kohtaan istutetaan puu El Salvadoriin.

Condoms for Trees haluaa auttaa tärkeää metsienviljelyä. Heidän mukaansa kondomia käyttämällä siemenet voi laskea aivan toisaalle, ja auttaa puita kasvamaan alueille, missä niitä tarvitaan kaikista eniten.

Metsien tuhoutuminen on maailmanlaajuinen ongelma

Yrityksen perustaja Daniel Zengel haluaakin muistuttaa käyttäjiä siitä, että metsien tuhoutuminen on maailmanlaajuinen ongelma, ja puita pitäisikin istuttaa enemmän kuin niitä hakataan pois. 

Zengelin yrityksen kondomit on tuotettu samalla tapaa kuin muidenkin kondomifirmojen tuotteet: ne ovat siis yhtä laadukkaita kuin muutkin. Sen vuoksi ne ovat myös saman hintaisia kuin kilpailijoiden tuotteet.

Kyseisen firman tuotteita ei ole ainakaan vielä myynnissä Suomessa, mutta ainakin osa ihmisistä voi tehdä hyvää helpolla tavalla - Condoms for Trees antoi siis jälleen yhden hyvän syyn harrastaa seksiä.

Lue myös: Horoskooppimerkki paljastaa, kenen kanssa saat parasta seksiä

Lue myös: Miten tärkeää seksi naisille on? Tutkimus selvitti

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat