Uskallatko kokeilla? Taikatemppuja jotka saavat kehosi sekaisin

22.04.2014 21:00 -

Taikuuteen ei aina tarvita taikureita tai hienoja välineitä. Voit kokeilla uskomattomia temppuja omalla kehollasi vaikka kotonasi.

Kehoa voi huijata erilaisilla tempuilla, ja se voi joskus tuntua jopa taikuudelta. Seuraavia kikkoja voit kokeilla vaikka lounastauolla, ja hämmästyttää itsensä lisäksi myös muita.

Estä tuolista nousu vain yhdellä sormella

Pyydä koehenkilöä istumaan tuolille ja ristimään kätensä koko rinnan päälle. Aseta sormesi henkilön otsalle ja pyydä häntä nousemaan ylös tuolista. Nouseminen ei onnistu niin kauan kun pidät sormeasi hänen otsallaan.

Saa kätesi levitoimaan, eli nousemaan ilmaan kuin itsestään

Paina kämmenesi selkäpuolta seinää vasten voimakkaasti 30 sekunnin ajan. Mene seisomaan normaalisti kädet sivuilla ja tunnet kuinka kätesi, jota painoit seinää vasten, nousee kuin itsestään.

Kasvata nenäsi metrin pituiseksi

Pyydä ystävääsi istumaan tuolille, ja istu itse hänen taakseen. Sulje silmäsi ja hiero samanaikaisesti omaa ja ystäväsi nenää edestakaisella liikkeellä. Minuutin hierottuasi neniänne, ystäväsi nenä tuntuu kuin omaltasi, ja nenä tuntuu ainakin metrin pituiselta.

Harhauta jalkaasi

Istu tuolille ja risti jalkasi. Pyöritä ilmassa olevaa jalkaterääsi myötäpäivään, ja piirrä kädelläsi ilmaan samanaikaisesti numero kuusi. Jalan pyöritys sekoaa aina kun piirrät kuutosen ilmaan.

Temppuvideon voit katsoa alta.

Kerroimme aiemmin myös tempuista, joita voit tehdä vedellä. Jutun pääset lukemaan tästä.

Lähde: BuzzFeedVideo

Kilpailut

Uusimmat