Uuden Teletappi-auringon persoonallisuus paljastettiin - katso valloittavat kuvat pienokaisesta

01.09.2015 14:45 - Reetta Haverinen

Teletappien uusissa jaksoissa ei nähdä enää samaa nauravaa naamaa, joka vielä 90-luvulla kikatteli teletappimaan yllä, sillä nykyisin tuo teletappiaurinkona tutuksi tullut hymyhuuli on jo 19-vuotias neitokainen.

Teletapit on tullut tutuksi monille suomalaislapsille. Tiivi-Taavin, Hipsun, Laa-Laan ja Pain seikkailut vihreässä teletappikukkuloilla ilostuttivat leikki-ikäisiä monien vuosien ajan. Sarjaa kuvattiin 365 jakson verran vuosina 1997-2001.

Teletappien uusissa jaksoissa, jotka alkavat pyöriä Iso-Britanniasssa tänä syksynä, on kuitenkin yksi mittava ero vanhoihin teletappiseikkailuihin verrattuna.Naurava vauva-aurinko komeilee kyllä teletappikukkuloiden yllä, mutta tällä kertaa aurinkokasvona ei toimi Jess Smith, jonka kasvot ilostuttivat aikoinaan Teletappi-sarjaa. 19-vuotias Smith on kasvanut ulos roolistaan ja uudeksi vauva-auringoksi on valittu 18 kuukauden ikäinen Berry-vauva.

Tuttu kasvo ympäri maailman

Alkuperäisen aurinkokasvon identiteetti paljastettiin joulukuussa 2014. Smith voi taatusti ylpeillä roolisuorituksellaan, sillä ovathan Teletapit-sarja pyörinyt yli 120 maassa. Smith kertoo, että ei ole varma, miksi hänet alun perin valittiin vauva-auringon rooliin, mutta arvelee, että ehkä hän oli kaikista lapsista kaikkein iloisin.

- Katsoin itsekin Teletappeja, kun olin lapsi. Nuorena nauroin auringon mukana, mutta vasta vanhempana tajusin, että tv-ruudulla hymyillyt lapsi olin minä itse, Smith kertoo.

Katso kuvat Smithistä ja uudesta Teletappi-vauvasta, Berrystä, täältä.



Lue myös: Huikeaa! Teletapit tekevät valtavan comebackin

Lähde: Daily Mail, Yle

Kilpailut

Uusimmat