Uusi trendi hämmentää: Ovatko eroselfiet tulleet jäädäkseen?

04.09.2015 13:45 - Senja Rapila

Olisitko sinä valmis ottamaan entisen kumppanisi kanssa eroselfietä? Tämä ex-pariskunta on uuden selfietrendin edelläkävijä.

Kanadalaiset Chris ja Shannon Neuman ovat erotessaan luoneet uuden, nousevan trendin: eroselfiet. Pariskunta latasi Facebookiin kuvan, jossa he hymyilevät oikeustalon edessä onnellisina avioeron hakemisen jälkeen. Nykyisen ex-pariskunnan kuvaa on jaettu jo yli 30 000 kertaa.

Vaikka kuva on herättänyt hämmennystä, on sen ottamiselle täysin looginen syy. 

"Tässä me olemme Chrisin kanssa avioerohakemuksen jättämisen jälkeen! Ai miksi hymyilemme?! Hymyilemmekö sen takia, että elinkumppani jonka valitsimme loppuelämäksemme, osoittautuikin vääräksi? Emme tietenkään. Hymyilemme siksi, että olemme tehneet jotain todella eriskummallista (ainakin meidän mielestämme eriskummallista). Olemme kunnioittaen, ajatuksella ja arvokkuudella päättäneet avioliittomme tavalla, jolla voimme jatkaa lapsiemme kasvattamista yhdessä - mutta erikseen. Näin heidän ei tarvitse koskaan valita väliltämme: heidän ei koskaan tarvitse miettiä kummalle puolelle juhlasalia heidän tulisi juosta joulu- tai kevätjuhlan jälkeen, sillä istumme siellä vierekkäin. Heidän ei tarvitse myöskään stressata omien häidensä suunnittelua, sillä istumme molemmat samalla puolella - heidän puolellaan", Shannon kirjoittaa kuvan alla.

Hän myös muistuttaa, että sovussa eroaminen on mahdollista. Sannonin mukaan avioeroprosessia aloittavia pariskuntia tulee muistuttaa siitä, että lapsiaan on mahdollista rakastaa enemmän kuin mitä tulevaa ex-kumppaniaan halveksuu/vihaa. 

Kuvan myötä muun muassa Instagram on herännyt trendiin mukaan, ja hashtagilla #divorceselfie löytyy jo useita eroselfieitä. 


Lue myös: Ero ei ole maailmanloppu - käännä menetys uudeksi aluksi

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat