Uutuuslaitteen avulla "laihtuu vaikka söisi mitä tahansa"

05.07.2015 11:15 - Rea Tallgren

Aspire Assist -laitteen uskotaan nousevan suosituksi keksinnöksi laihduttamisen saralla. Amerikassa laite on jo noussut suosituksi ja eräänkin sellaisen hankkineen kerrotaan laihtuneen sen avulla hurjat 45 kiloa.

Aspire Assist -laihdutuslaitteen teho perustuu siihen, että se poistaa vatsalaukusta noin kolmasosan syödystä ruuasta, ennen kuin sen kalorit ehtivät imeytyä.

Laite asennetaan yleensä paikallispuudutuksessa ja se kestää vain 15 minuuttia. Myös sen poistamisen vakuutetaan olevan yhtä helppoa, mikäli niin joskus haluaa tehdä.

Vatsan pinnalle jää putken pää, joka peitetään "huomaamattomalla" napilla. Se kerää ruuat pienen putken kautta pussiin, jonka ihminen itsesitten tyhjentää. Vatsan voi tyhjentää jokaisen aterian jälkeen, tai vaan niin halutessaan.

"Keinotekoinen bulimia"

Laitteella on useita kritisoijia. Monen mielestä välinetarjoaa vain keinotekoisen tavan oksentaa. Lisäksi se ei puutu liikalihavuuden syihin, ja mahdollistaa sen, että ihminen voi edelleen syödä todella epäterveellisesti ilman minkäänlaisia seuraamuksia.

- Koko ajatuskin on vastenmielinen. Laite myös lähettää elimistölle täysin epärealistisen viestin siitä, mikä on terveellistä, summaa amerikkalaisen lihavuusjärjestö National Obesity Forumin Tam Fry.

Katso alta, miten laite toimii.


Lue myös: Ylipainogeeni on yhteydessä syntymävuoteen

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat