Varusteleka myy Mannerheim-asua: Mukana ruskea kasvomaali

24.08.2012 13:15 - Rea Haverinen

Varusteleka-firma ei ennenkään ole pelännyt aiheuttaa polemiikkia. Sitä saattaa syntyä myös firman uusimmasta "varusteesta". Asiasta uutisoi ensimmäisenä Radio City.

Viime viikolla Suomea ravistellut kohu tummaihoisesta Mannerheimista osoittaa juuri laantumisen merkkejä. Varusteleka ei kuitenkaan ole asiaa unohtanut ja yritys onkin lanseerannut Mannerheim-asun, johon kuuluu tuoren kohun sanelemana myös ruskea kasvomaali, kertoo Radio City.

Näin tuotetta kuvaillaan Varustelekan sivuilla:

Aina kun jotain suurteoksia on tulossa ensi-iltaan käy puhelinlinjat meillä kuumina kun porukka haluaa vuorotellen Indiana Jones tyylisisiä paitoja tai Rambohousuja, nyt ollaan askeleen edellä! Toisin kuin edellämainittu Kristallikallion Kummitus, on Kenian tuore kansalliseeppos The Marshal of Finland ihan oikea elokuva, eikä varmana aiheuta samoja aivoveritulppia ja vatsahaavoja. Kummiskin soittelisitte kyselemään "Oisko teillä semmosta Suomen Marsalkka tyylistä maastopukuu" joten pistetään jauhot suuhun ihan saman tien: tämä tässä on Prikulleen Sama Setti kuin elokuvan sankareilla, kehtaakin epäillä, mehän se varustettiin!

Varustelekan näkemys Mannerheim-asusta

Kasvoväriä perustellaan seuraavasti:

Vaikka minkä vaan väriset ekaluokkalaiset näyttelevät itämaan tietäjiä ja natsiupseerit puhuvat brittienglantia, se ei ole niin justiinsa, mutta jos Suomen Marsalkka linjalle lähetään, niin ei mennä siitä missä aita on matalin. Tämän vimpan päälle realistisen kokonaisuuden kruunaa usealle pohjoismaiselle Telley Savalas Otieno fanille varmasti tarpeeseen tuleva tuubi ruskeaa naamioväriä. Kun jotain tehään, tehään se kanssa kunnolla!

Voice teki taannoin laajan artikkelin Varustelekan historiasta ja sen noususta valtavaan kulttisuosioon. Lue uutinen täältä.

The Voice ja Radio City kuuluvat SBS Mediaan.

Suosittelemme

Uusimmat