YouTube täytti 10 vuotta - tiedätkö, mikä on kaikkien aikojen katsotuin video?

24.04.2015 13:45 - Tiina Svensk

Videopalvelu YouTuben perustamisesta on kulunut jo kymmenen vuotta, mutta mikä oli ensimmäinen video, joka sivustolle ladattiin? Entä mitkä ovat sivuston kaikista katsotuimmat videot?

YouTubeen ladattiin ensimmäinen video kymmenen vuotta sitten, 23. huhtikuuta 2005. Eläintarhassa kuvattu "Me at the zoo" ei ole ehkä sisällöltään kovin mielenkiintoinen, mutta se on kerännyt katsojia videopalvelun syntymäpäivänä. Voit katsoa videon alta:

Lukemattomien videoblogien ja hauskojen eläinvideoiden joukosta palvelun katsotuimmiksi videoiksi ovat nousseet kuitenkin musiikkivideot.

Listan kärkipaikkaa pitää korealainen poppari Psy hitillään Gangnam Style, jonka videota on tällä hetkellä katsottu yli kaksi miljardia kertaa. Top10-listan kappaleet ovat kaikki viimeisen viiden vuoden aikana julkaistuja listahittejä.

Listan ykkönen Psy pitää myös sijaa kymmenen biisillään Gentleman. Artisti ei ole kuitenkaan ainoa, joka on vallannut listalta kaksi paikkaa. Artisti Katy Perry löytyy sijoilta 3. ja 4. hiteillään Dark Horse ja Roar.

Katso TOP 10 -lista alta

1. Psy - Gangnam style


2. Justin Bieber - Baby


3. Katy Perry - Dark Horse


4. Katy Perry - Roar


5. LMFAO - Party Rock Anthem


6. Eminem ft. Rihanna - Love The Way You Lie


7. Shakira - Waka Waka (This time for Africa)


8. Enrique Iglesias ft. Desceme Bueno & Gente De Zona - Bailando


9. Jennifer Lopez ft. Pitbull - On the Floor


10. Psy - Gentleman

Lue myös: YouTube meni sekaisin: "Emme uskoneet, että yksikään video keräisi näin paljon katsomiskertoja"

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat