Liity nyt Veturiin ja osallistu kilpailuun, niin voit voittaa oman junavaunun käyttöösi!

Kerrothan meille, mikä on unelmiesi matkakohde junalla ja kenen kanssa reissuun lähtisit.Unelmieni junamatkalla Suomessa menisin

Matkaseurueeseeni kuuluisi

Toimi näin:
1. Osallistu kilpailuun ja täytä alla olevat tiedot
2. Liity Veturiin osoitteessa liityveturiin.fi
3. Tai tee toisinpäin, mutta muista, että vain Veturiin liittynyt voi voittaa!

Etunimi: (*)
Sukunimi: (*)
Ikä: (*)
Osoite: (*)
Postitoimipaikka: (*)
Postinumero: (*)
Puhelin: (*)
Sähköposti: (*)
(*) Pakollinen
Tietojani voidaan käyttää ja luovuttaa
suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.
» katso rekisteriseloste


Osallistuminen
Kilpailuun voi osallistua 7. - 20.5.2012 välisenä aikana.Kilpailuun osallistuminen ei edellytä suoramarkkinointiluvan antamista. Kilpailuun osallistuvan henkilön on täytettävä osallistumislomakkeen pakolliset kentät. Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista internet-osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista osallistumislomakkeeseen jätetyistä tiedoista joiden takia mahdollisia palkintoja ei voida toimittaa.
Mikäli osallistumislomakkeesta löytyy paino- tai jokin muu virhe, arvonnan järjestäjä, yhteistyökumppanit tai edellä mainittujen osapuolien yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa virheestä aiheutuvista seuraamuksista.

Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki 20.5.2012 mennessä Veturi-asiakasohjelmaan liittyneet 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa.

Palkinto
Kilpailun palkintona arvotaan junavaunu omaan käyttöön. Palkinnon voittaja saa käyttöönsä yhden kokonaisen päiväjunavaunun haluamallaan reitillä yhdensuuntaiselle menomatkalle 4. - 30.6.2012 välisenä aikana, ei kuitenkaan perjantaisin tai 15. - 17.6. Seinäjoelle meneviin juniin eikä juhannuksena. Palkintovaunu sisältää istumapaikkoja. Junavaunun käytön päivämäärä, lähtöaika ja reitti sovitaan voittajan kanssa erikseen.

Palkinnon arvo on enintään 9 850 euroa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinto arvotaan 21.5.2012.

Mikäli voittoilmoitus tai palkinto palautetaan Järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat kilpailusta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

Mikäli voittajaa ei tavoiteta 2 viikon kuluessa arvonnasta, lunastamatonta palkintoa ei korvata. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

Rekisteritiedot
Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti, jos osallistuja on antanut siihen luvan. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkistaa kilpailun voittajat omissa välineissään.

Järjestäjän vastuu
Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Muutosoikeus

Kilpailun järjestäjällä on oikeus muuttaa kilpailun sääntöjä, ilman eri ilmoitusta, mikäli järjestäjä katsoo sen aiheelliseksi.

"Unelmieni matkajunalla kiertelisin Itä-Suomea roadtrip hengessä. Itä-Suomessa on monta upeaa paikkaa, joissa olisi kiva pysähtyä sekä mahtavat maisemat joita voi katsella junasta. Matkaseuraksi ottaisin kavereita isomman porukan, mutta toisaalta junassa tapaa monenlaisia ihmisiä, joten voisihan sitä itsekseenkin lähteä ja katsoa kehen tutustuu matkalla! Eväitä matkalle en ottaisi, koska junista saa hyvää ruokaa ja tarjonta on monipuolista."

-Ville Kinaret-