The Voicen virallinen Kesähitti valitaan yhdeksännen kerran. Olemme valinneet äänestykseen 15 biisiä. Valitse mielestäsi kolme parasta biisiä ja laita ne paremmuusjärjestykseen. Voit äänestää myös listan ulkopuolisia biisejä.

Aiempien vuosien voittajat:

2007: Tea – Tytöt tykkää
2008: Cheek – Liekeissä
2009: Aste – Poikkeus sääntöön
2010: Kymppilinja feat. Mariska – Minä
2011: JVG feat. Märkä-Simo – Häissä
2012: Cheek – Sokka irti
2013: Tuomas Kauhanen feat. Väinöväinö - Enkeli
2014: Kasmir - Vadelmavene

Top 5 nyt: (kappaleet aakkosjärjestyksessä)

Tulossa pian...
Äänestäneiden kesken arvotaan Voicen Kesähitti 2015 -kokoelmalevyjä. Kokoelma julkaistaan 12. kesäkuuta.


Antti Tuisku
Blaablaa (En kuule sanaakaan)
Uraa 11 vuotta, yhdeksän albumia jotka kaikki ovat myyneet vähintään kultaa. Tulevan levyn kahdella ensimmäisellä singlellä (Peto on irti ja Blaablaa), ei mennä sieltä mistä aita on matalin.
1
2
3
lue lisää
Sima
Semihyvä boogie
Turkulaisen tuottajakaksikon debyyttisingle Tanssilattialla, julkaistiin juuri ennen vappua 2014. Tuolloin ensimmäisiä kertoja yhdessä musiikkia tehnyt parivaljakko laittoi tämän kesähittiehdokkaan kaiken kansan kuultavaksi helmikuun lopussa.
1
2
3
lue lisää
Valovuosi
Aurinkokuningatar
Aivan uusi trio suomalaiselle musiikkikentälle tulee Tampereelta. Aurinkokuningatar on vasta 2014 perustetun debyyttisingle.
1
2
3
lue lisää
Kevin Tandu
Villit tytöt
Vasta parikymppinen räppäri on touhunnut musiikkipiireissä jo vuosia. 2012 julkaistu Kesäloma biisi sai kohtalaisen hyvän Youtube suosion. Nyt artisti valmistelee debyyttilevyään.
1
2
3
lue lisää
Haloo Helsinki
Kuussa Tuulee
Haloo Helsingin viidenneltä albumilta jo viides single. Yhtye on myös ensimmäinen suomalainen artisti, jonka neljä peräkkäistä singleä ("Maailman toisella puolen", "Huuda!", "Vapaus käteen jää", "Maailma on tehty meitä varten") ovat nousseet Suomen radiolistan kärkeen.
1
2
3
lue lisää
Aurora feat. Puppa J
Annetaan tapahtuu
Aurora on yksi harvoista tamperelaisista, jotka ovat pystyneet muuttamaan Turkuun. Annetaan tapahtuu on tammikuussa julkaistun esikoisalbumin viides single.
1
2
3
lue lisää
Robin feat. Elastinen
Kipinän hetki
Yhdessä Suomen kaksi tämän hetken ykkösartistia. Biisi on Suomen jääkiekkojoukkueen virallinen kisabiisi Tsekeissä pelattavissa jääkiekon MM-kisoissa.
1
2
3
lue lisää
Jason Derulo
Want to want me
Alunperin muille paljon biisejä tehtaillut artisti on saavuttanut vankan suosion myös Suomessa. Want to want me löytyy kesäkuussa julkaistavalta Everything is 4 albumilta.
1
2
3
lue lisää
Wiz Chalifa feat. Charlie Puth
See you again
Erittäin tuottelias jenkkiräppäri. Vuoden 2006 jälkeen jopa 12 julkaistua albumia. Biisissä on mukana Charlie Puth ja biisi löytyy Furious 7 leffasta.
1
2
3
lue lisää
Major Lazer & DJ Snake feat. Mo
Lean On
Jenkki DJ-tuottajan Diplon ja britti DJ-tuottaja Switchin perustama elektromusaprojekti. Jälkimmäinen ei tosin ole enää mukana. Biisillä on mukana ranskalainen DJ Snake ja tanskalainen singer songwriter Mo.
1
2
3
lue lisää
Matoma and The Notoriuos B.I.G feat Ja Rule & Ralph Tresvant
Old think back
Vuonna 1997 kuoliaaksi ammutun Notoriouksen vuonna 2007 julkaistulta Greatest Hits albumilta löytyi kaksi ennen julkaisematonta kappaletta. Alun perin Want that old thing back biisillä oli mukana Ja Rule ja Ralph Tresvant. Ja tässä uudelleen lämmittäjänä norjalais DJ Matoma.
1
2
3
lue lisää
David Guetta feat. Nicki Minaj ja Afrojack
Hey Mama
Tunnistettavasta soundistaan Suomessakin hyvää suosiota nauttiva ranskalais DJ, joka on tehnyt yhteistyötä lukuisten maailmantähtien kanssa. Kappale on Guettan Listen albumilta. Mukana on myös Bebe Rexha joka laulaa kappaleella ja on myös tehnyt biisin kertsin.
1
2
3
lue lisää
Ricky Martin feat. Pitbull
Mr put it down
Kaksi persoonallisen ja tunnistettavan ilmaisun omaavaa jyrää yhdessä. Ricky Martin julkaisi vast´ikään espanjan kielisen albumin ja nyt esittelee heti perään englannin kielisen albuminsa ensimmäisen esittelyn.
1
2
3
lue lisää
Martin Tungevaag feat. Italobrothers
Springfield
Weekend festareille tuleva norjalais tuottaja-dj tuli tunnetuksi viime vuonna Wicked wonderland biisillään ja Samsara 2015 räjäytti pankin. Tällä kappaleella kesähittiä Tungevaagin kanssa tekemässä Italobrothers.
1
2
3
lue lisää
Saara
Ur Cool
Kielinaisena ja Youtube hiteillään maailmaa valloittamaan lähtenyt Sara Forsberg pääsi jenkeissä tekemään musiikkia todella kovassa seurassa. Näistä sessioista tulevaa debyyttilevyä edustaa Ur Cool.
1
2
3
lue lisää
Adam Lambert
Ghost Town
Suomalaisten virallisen unelmavävyn musiikkiura lähti lentoon American Idol 2009 finaalin kakkossijalta. Whatya want from me ja If I had you muiden muassa olivat Suomessakin valtavia hittejä. Nyt Kesähittiäänestykseen esimakua tulevalta levyltä.
1
2
3
lue lisää
Ilari
Kato kun mä tanssin
Ilari on tuore tulokas suomalaisella musiikkikentällä. 24-vuotias Ilari saapui kirkkaisiin valoihin Mikkelistä. Onko tässä itseironisessa kreisijoraamisessa vuoden 2015 Kesähitti?
1
2
3
lue lisää
Musta Barbaari
Kuka pelkää pimeet
Salil eka Salil vika nousi vuonna 2013 Suomen singlelistan kärkeen tehden Mustasta Barbaarista kaikille tutun räp-artististin. 2014 julkisuutta toi lisää mm juoksu lavalle Oulussa kesken Megadethin konsertin.
1
2
3
lue lisää
Madgon / Ray Dalton
Don´t worry
Norjalainen, jo vuonna 1992 perustettu hiphop –duo. Yhtye on kotimaassa myynyt kotimaassaan toisella levyllään kultaa kolmessa tunnissa ja platinaa kolmessa päivässä. Mukana oleva Ray Dalton on jenkkiläinen singer / songwriter.
1
2
3
lue lisää
Teflon Brothers
Pämppää
Pyhimyksen, Heikki Kuulan, Volin ja pokerimaisteri Ilari Sahamiehen ryhmä. Ilari liittyi viimeisenä joukkoon, ostaen osuuden bändistä 50 000 eurolla. Alun perin huutokaupan jäsenyydestä voitti Minna niminen nainen, jolta ei kuitenkaan tarvittavaa pääomaa löytynyt.
1
2
3
lue lisää
Tuomas Kauhanen feat. Puppa J
Kultasii aikoi
Vuonna 2013 Enkeli biisi nousi Voicen viralliseksi kesähitiksi. Sen jälkeen Tuomas Kauhanen on ollut suomalaisyleisölle hyvinkin tuttu, myyden julkaisuillaan kaikkea mahdollista jalometallia. Tällä kappaleella mukana monipuolinen reggaeartisti Puppa J.
1
2
3
lue lisää
Kasmir feat. Saara
Vauvoja
Kasmir nousi isosti kansan kansan tietoisuuteen voittamalla Voicen kesähittiäänestyksen viime vuonna Vadelmaveneellä. Tuoreimmassa julkaisussa on mukana myös kansainvälistä uraa jenkkilästä käsin luova Saara aka Pocahontas.
1
2
3
lue lisää
Flo Rida feat. Robin Thicke
I don´t like it, I love it
Flo Rida tuli rytinällä vuonna 2007, kun debyyttisingle Low myi pelkästään jenkeissä viisinkertaista platinaa. Nyt Kesähitti 2015 äänestykseen nousseessa kappaleessa on mukana Robin Thicke, jenkkiläinen soulmuusikko, joka on tehnyt aiemmin yhteistyötä mm 50 Centin, Ashantin ja Usherin kanssa.
1
2
3
lue lisää
Shaggy / Mohombi / Faydee / Costi
I Need Your Love
Jamaikalais-amerikkalainen Shaggy tuli kuuluisuuteen vuonna -93 ja ehkä suurin hitti Boombastic ilmeistyi vuonna -95. Mukana tällä biisillä Bumpy Ride hitillä breikannut Mohombi ja biisin kirjoittaneet libanonilainen Faydee ja romanialainen Costi.
1
2
3
lue lisää
Nopsajalka
Hei rakastaja
Antti Ilmari on touhunnut Soul Captain Bandissä ja mm Jukka Pojan kanssa ja tietenkin Elokuu yhtyeessä. Lupaan olla oli kesän 2014 isoimpia hittejä. Rakastaja löytyy artistin uusimmalta albumilta.
1
2
3
lue lisää
Alfons
Ganjaman
Sen lisäksi, että Alfons on nimi jonka juuret juontajat muinassaksaan, tarkoittaen jalosukuista ja kiihkeää, on Alfons myös ruotsalainen artisti. Ganjaman kappale on noussut listojen kärkeen ympäri pohjoismaita, poreillen myös Suomessa.
1
2
3
lue lisää
Mikael Gabriel
Mimmit Fiilaa
Jo pitkään suomalaisessa rap-scenessä heilunut Mikael Gabriel teki toukokuussa 2015 suomalaista kultalevyhistoriaa. Versus albumia striimattiin yli 10 miljoonaa kertaa ennen virallista julkaisua. Levyltä kesähittiäänestyksessä Mimmit fiilaa.
1
2
3
lue lisää
Sofa
Tyttörukka
Mimmiduo Sofa on uusi tulokas Suomen tähtitaivaalle. Näyttelijä / teatterikorkeakoulukokemusta omaavat mimmit tulevat Kesähittiäänestykseen Tyttörukalla.
1
2
3
lue lisää
1. kappale:
2. kappale:
3. kappale:
Oma ehdotuksesi:

Jätä vielä yhteystietosi

Etunimi: (*)
Sukunimi: (*)
Ikä: (*)
Osoite: (*)
Postitoimipaikka: (*)
Postinumero: (*)
Puhelin: (*)
Sähköposti: (*)
(*) Pakollinen
Tietojani voidaan käyttää ja luovuttaa
suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti.
» katso rekisteriseloste