Haluatko tehdä pikamatkan kylpylään? 9 ihanaa vinkkiä koti-span pystyttämiseen

06.03.2015 18:15 - Henna Koste

Tunnelmallinen kylpy tekee hyvää sekä mielelle että keholle.

Mikä olisi ihanampaa kuin rentouttava kylpy ilman kiireen tunnetta? Ota itsellesi aikaa, ja loihdi taivaallinen kylpyhetki kotikonstein. Älä turhaan lähde omaa kylppäriä edemmäs spahan.

1. Ota kylpy silloin, kun olet yksin kotona. Täydellisen kylpyhetken perusta on täydellinen rauha. Jätä puhelin toiseen huoneeseen. Hengitä syvään.

2. Anna loisteputkille lepohetki. Viritä oikeanlainen tunnelma sytyttämällä kynttilä, tai pari. Olet taas askeleen lähempänä aitoa spatunnelmaa.

3. Löydä sopiva lämpötila. Vesi jäähtyy nopeasti, joten viileässä on tylsä värjötellä alusta alkaen. Miellyttävä lämpötila on 35–37:n asteen tuntumassa.

4. Lisää veteen kylpysuolaa. Se paitsi kuorii ihoa, mutta myös rentouttaa kireitä lihaksia.

5. Älä unohda kylpyvaahtoa. Huumaava tuoksu saa ajatukset irtautumaan arjesta. Ja mieti miltä näyttäisi amme ilman houkuttelevia kuplia?

6. Kuppi rauhoittavaa teetä tai lasillinen viiniä? Ota lempijuomasi osaksi tunnelmallista hetkeä.

7. Puhtaana on ihana pujahtaa lakanoiden väliin. Satsaa laadukkaaseen saippuaan, joka tuo luksusta muuten niin arkiseen peseytymiseen.

8. Ammeesta nouseminen ei ole se kylvyn mukavin vaihe. Teet siitä helpompaa, kun naulakossa roikkuu muhkea kylpytakki, johon saat kääriytyä.

9. Älä unohda ihon kosteutusta. Parhaiten voide imeytyy hieman kostealle iholle.

Lue myös: Luo kylpyhuoneeseesi hetkessä spa-tunnelma - viisi vinkkiä



Lähde: PureWow

Kilpailut

Uusimmat