Leivo klassikkokeksit juhlapöytään: Hanna-tädin pikkuleipien resepti
Hanna-tädin pikkuleivät
60 kappaletta
200 g voita
2 dl sokeria
1,5 dl kuohukermaa
5 dl vehnäjauhoja
3 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1. Sekoita pehmeään rasvaan sokeri. Lisää joukkoon kerma.
2. Sekoita vehnä-, peruna-, ja leivinjauhe keskenään. Lisää taikinaan.
3. Peitä taikinakulho tuorekelmulla ja laita se jääkaappiin tekeytymään noin puoleksi tunniksi.
4. Leivo taikinasta tankoja ja leikkaa ne veitsellä saman kokoisiksi paloiksi. Pyöritä palat palloiksi.
5. Paista pikkuleipiä 175 asteessa 10-15 minuuttia.
Kilpailut
Uusimmat
He ovat uudet Au pairit -ohjelman osallistujat
Lumisateita tulossa edelleen laajalle alueelle - paikoin jopa 15 senttimetriä
Spekulaatiot Taylor Swiftin uuden albumin nimen taustasta käyvät kuumina
Suomalaisten kauan toivoma sovellus julkaistaan viimein ensi vuonna
Mies ja alaston ase -komediaklassikosta tehdään uusi versio - mukana myös Pamela Anderson
Näytä lisää