"Leluun ei myydä varaparistoja" Vanhempien hätävalheet naurattavat

04.09.2015 15:45 - Emma Ylistalo

Tiukan paikan tullen vanhemmat joutuvat joskus turvautumaan hätävalheisiin saadakseen lapsensa tottelemaan.  

Lasten kanssa ei ole aina helppoa ja siksi vanhemmat turvautuvatkin joskus pieneen valkoiseen valheeseen. Vanhemmat kertoivat, kuinka he ovat huijanneet lapsiaan tai miten heitä on joskus pienenä huijattu.

"Isäni sanoit että elokuva Pulp Fiction on dokumentti appelsiineista, jotta en haluaisi katsoa sitä."

"Tuohon leluun ei myydä varaparistoja."

"Kun tyttäreni oli pieni, kerroin hänelle, että jos valehtelee, keskelle otsaa ilmestyy punainen piste. Tiesin, että hän uskoi sen, sillä ilmiselvien valheiden jälkeen hän peitti kädellään otsansa."

"Isäni kertoi minulle, että eläimet tien sivussa olivat vain ottamassa päiväunia, koska tie on niin lämmin."

"Jos syöt tarpeeksi vihanneksia, kehosi saa ne maistumaan karkilta."

"Kämppäkaverini kasvoi maalla ja hänen vanhempansa väittivät, että televisio toimi ainoastaan silloin kun satoi. Hän uskoi tämän aivan liian pitkään."

"Minulle kerrottiin, että jokainen saa 10 000 sanaa kuukaudessa. Jos saavutat rajan, et pysty fyysisesti puhumaan ennen kuin kuukausi vaihtuu. Isäni tarvitsi sanoi vain "Varo, olet käyttänyt jo 9000 sanaa" ja olin heti hiljaa."

"Isoisäni sanoi, että napani ja takapuoleni välillä menee putki ja jos pyörittelin sormea navassani, takapuoleni tippuisi pois."

"Saimme tyttäremme syömään kalaa kutsumalla sitä "argentiinalaiseksi kanaksi". Se toimi pitkän aikaan ennen kuin isoäiti pilasi koko jutun. Kiitos isoäiti."

"Isäni kertoi minulle, että öljytahrat tiessä olivat pieniä lapsia, joiden yli oli ajettu, koska he olivat ylittäneet kadun pitämättä kenenkään kädestä kiinni."

"Kun menimme kauppaan, äitini tapasi sanoa, että joka kerta kun kosken johonkin, yksi kissanpentu kuolee."

"Äitini kysyi aina pikkuveljeni lastentarhanopettajalta, mitä he olivat tehneet kesken päivän. Tämän jälkeen äiti puhui näistä asioista pikkuveljeni kanssa kotona ja kertoi, että hänellä oli kotona televisiossa erityinen kanava, josta hän voi tarkkailla tätä koko päivän."

"Äitini kertoi siskolleni, että Internet-nainen kääntää Internetin pois päältä kuudelta joka ilta."

"Kerroin klovneja pelkäävälle pojalleni, että jäätelöautoja ajoivat klovnit. Aina kun hän kuuli jäätelöauton musiikin, hän juoksi huoneeseensa pakoon."

"Vanhempani saivat minut syömään mustekalarenkaita kutsumalla niitä italialaisiksi sipulirenkaiksi."

"Uskoin seitsemän vuotta, että tien sivussa oleva rosoinen reuna, joka kertoo sinun ajavan liian reunassa, on tarkoitettu sokeille kuskeille. Kiitos isä."

"Isäni väitti minulle, että jos vilkku jäi autossa päälle liian pitkäksi aikaa, auto kääntyisi ympäri. Ahdistun siitä edelleen."


Lue myös: "Luota itseesi, rakasta ja nauti" - vanhempien koskettavat elämänohjeet lapsilleen koottiin

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat