Mitä jos taaperot osaisivat tekstata? Hulvattomat viestit naurattavat netissä

27.11.2014 07:45 - Rea Tallgren

Lienee vain hyvä, että taaperot eivät osaa kirjoittaa tekstiviestejä. Muuten he saattaisivat kertoa ulkopuolisille tai vanhemmista toiselle asioita, joiden on tarkoituskin pysyä salaisuutena.

Jos taaperot kuitenkin osaisivat puhua, saattaisivat monet vanhemmat joutua kiusallisiin tilanteisiin, lasten nähden kun yleensä tulee tehtyä vaikka mitä, koska he eivät asiasta voi eteenpäin kertoa. Mutta mitä jos taaperot osaisivat tekstata? Tuolloinkin luvassa varmasti olisi erikoisia hetkiä.

Taaperoiden voisikin kenties odottaa lähettävän suunnilleen tällaisia viestejä:

"Mutsi, oo kiltti ja tuu kotiin. Faija kuuntelee AC/DC:tä ja soittaa ilmakitaraa. Naapurit näkee kaiken - ja mua hävettää."

"Se en muuten ollut minä, joka siellä autossa pieraisi. Ihan vaan tiedoksi näin jälkikäteen. Syyllinen istui siinä kuljettajan paikalla."

"Onko meillä hei jotain imukuppia, jolla saisi viemäristä tavaraa? Niin ja kuinka paljon oikeastaan tarvitset noita autonavaimiasi..?"

"Moi iskä! Ollaan äidin kanssa shoppailemassa luottokortilla ja se on salaisuus, jota ei saa sitten kertoa sinulle."

"Moro, mitä teet? Itse istuskelen tässä vaipat päällä ja syön muroja käsin."

"Ainiin se äidin kirjoittama Facebook-status ei ollut totta, en todellakaan ole oppinut vielä käymään potalla. Vaipat on jalassa nytkin!"

"Ai se Instagram-kuva? Äiti vei mut vain hetkeksi ulos, että se saisi sen kuvan. Oikeasti ollaan oltu sisällä koko päivä."

Lähde: Mirror.co.uk

Kilpailut

Uusimmat