Nopeasti hyvää: Kokkaa sienipastaa saaliistasi

28.08.2014 16:05 - Heli Thoren

Pidit sitten kantarelleista tai tateista, ne maistuvat ihanilta pastan kera.

Sienipasta

4 - 6 hengelle

1 l sieniä

1 sipuli

2 valkosipulinkynttä

3 rkl oliiviöljyä

1 dl kermaa

suolaa ja pippuria maun mukaan

100 g parmesan juustoa

rucolaa

spaghettia

1. Kuullota sieniä ja pilkottua sipulia oliiviöljyssä paistinpannulla niin, että sienistä lähtee ylimääräinen neste. 

2. Laita pasta kiehumaan.

3. Lisää paistinapannulle kerma sekä suola ja pippuri. Lisää pannulle myös keitetyt pastat. (Voit myös lisätä kastikkeen kattilaan pastoje päälle, jos ne eivät mahdu paistinpannulle.)

4. Raasta tuore parmesanjuusto. Lisää pasta-annosten päälle parmesania ja rucolaa. Nauti heti.


Sienipastan jälkiruokana maistuisi suklaamousse. Katso ohje helppoon ja kuohkeaan jälkiruokaan täältä.

Kilpailut

Uusimmat