Perinteinen Wilhelmina-keksi kruunaa kahvihetken
Wilhelmina-keksit
200 g voita
2 dl sokeria
2 rkl siirappia
1 keltuainen
5 dl vehnäjauhoja
1 rkl vaniliinisokeria
2 tl ruokasoodaa
1. Vatkaa vaahdoksi huoneenlämmössä pehmennyt voi ja sokeri. Sekoita siirappi vaahtoon.
2. Lisää joukkoon keltuainen. Sekoita vehnäjauhojen joukkoon sooda ja vaniliinisokeri.
3. Leivo taikinasta neljä tankoa, josta voit leikata joko viipaleita tai pyöreitä keksejä. Paina leikatut palat littaniksi ennen paistamista. Ripottele keksien pinnalle halutessa vähän sokeria. Ota huomioon, että keksit leviävät reilusti paistaessa.
4. Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes keksit ovat kauniin ruskeita.
Kilpailut
Uusimmat
Kruununprinsessa Victoria upseerikouluun
Presidentti Alexander Stubb on mukana suositussa tv-sarjassa - jakso nähdään syksyllä
Suosittu norppalive on taas täällä - keräsi viime vuonna yli puolimiljoonaa katselukertaa
Kosmetiikkaa markkinoitu virheellisesti syyhypunkin hoitoon
Deep Purple julkaisee uuden albumin - arvoituksellisen nimen symboliikasta tulossa lisätietoa
Näytä lisää