Perjantairesepti: Herkuttele viikonloppuna mansikkaisilla raakakakkusilla

13.02.2015 11:15 - Eeva Rajala

Rankan työ- tai opiskeluviikon jälkeen voi hemmotella itseään vaikka suussa sulavilla mansikkakakkusilla.

Mansikkaiset raakakakkuset

Pohja:
2 dl cashewpähkinöitä
7 taatelia
½ dl appelsiinimehua

Päälle:
2 dl mansikoita
1 banaani
2 rkl hunajaa
3 rkl kookosöljyä

1) Liota cashewpähkinöitä vähintään 2 tuntia.

2) Poista taateleista kivet.

3) Laita pähkinät, taatelit ja appelsiinimehu tehosekoittimeen ja hienonna ne.

4) Annostele pähkinäseos pienten silikonivuokien pohjalle.

5) Sulata kookosöljy.

6) Laita mansikat, banaani, hunaja ja sulatettu kookosöljy tehosekoittimeen ja hienonna aineet sileäksi soseeksi.

7) Annostele pähkinäseoksen päälle sosetta.

8) Säilytä kakkusia pakastimessa ja ota esille noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Haluatko muita välipalavinkkejä? Mustikkapesto ja muita välipalareseptejä löytyy kirjasta Välipalat - virtaa superfoodeista, Readme.fi, hinta 38 euroa.

Katso kaikki Perjantaireseptit täältä!

Kilpailut

Uusimmat