Tämän terveellisemmäksi jäätelö ei enää muutu - maailman helpoin jätskiresepti

11.05.2013 17:15 - Reetta Haverinen

Jos olet suuri jäätelön ystävä ja haaveilet vähäkalorisesta jäätelövaihtoehdosta, voit huokaista helpotuksesta - tämä herkku ei taatusti kerrytä vyötärösi ympärysmittaa.

Britannian Iron Chef - televisio-ohjelmasta tuttu julkkiskokki Judy Joo paljastaa Shape-julkaisulle kuinka kaikki jäätelön suurkuluttajatkin voivat nauttia pakasteherkustaan hyvällä omalla tunnolla. Naisen banaanijäädyke ei sisällä kuin yhtä raaka-ainetta - banaania.

Herkussa ei ole lisättyä sokeria eikä lainkaan rasvaa tai lisäaineita. Lisäksi banaaniterttu ei maksa marketissa montaa euroa, joten hintaa tälle jälkiruualle tule kuin murto-osa kermajäätelön hinnasta.

Kummoisia keittiötaitoja ei tämä banaaniherkkukaan vaadi. Sinun tulee vain viipaloida banaani ja laittaa valmiit palat pakastimeen. Kun palat ovat jäätyneet, kaada ne tehosekoittimeen ja surauta seos tasaiseksi massaksi. Annostele jäädykettä kulhoon ja herkku on heti valmista nautittavaksi.

The Voicen toimitus vinkkaa, että jäätelöä voi myös varioida ja muunnella helposti muutamalla lisäraaka-aineella. Heitä tehosekoittimeen banaanien lisäksi esimerkiksi ripaus kanelia, lusikallinen maapähkinävoita tai vaikka kourallinen kookoshiutaleita.

Katso Joon video jäätelön valmistuksesta alta.

Kilpailut

Uusimmat