Anteeksi, kuinka paljon? Miehen ostamat vesipullot osoittautuivat ryöstöhintaisiksi

29.07.2014 14:55 - Laura Sulkava

Kuinka usein olet kysynyt vesipullojen hintaa, kun olet hotellissa janoissasi? Tämän jälkeen taatusti tarkistat  etukäteen.

Bisnesmies Edward Heaton vieraili Lontoon keskustassa sijaitsevassa viiden tähden Wellesley hotellissa asiakkaansa kanssa. Hän tilasi yhteensä kolme puolen litran pulloa kivennäisvettä. Kun oli laskun maksamisen aika, hän järkyttyi näkemästään. Lapussa luki 75 puntaa eli vajaat 100 euroa.

Lasku koostui kahdesta 25 punnan eli reilun 31 euron minimimaksusta sekä 8,33 punnan eli reilun 10 euron palvelumaksusta. Loput 16,50 puntaa eli reilut 20 euroa oli kolmesta vesipullosta.

Loppusumma on siis noin 100 euroa. Miestä ei informoitu ylimääräisistä maksuista, jotka tulivat esimerkiksi klo 16 jälkeen tilaamisesta sekä palvelusta. Tästä syystä paljon Lontoon keskustassa vieraileva mies ei myöskään meinaa enää ikinä vierailla kyseisessä hotellissa.

Alla kuva laskusta.

Jos kaipaat vaihtoehtoista nukkumismuotoa, testaa esimerkiksi uinumista vanhassa vankilassa tai linnassa. Katso aikaisemmin julkaisemamme juttu veikeistä vaihtoehtoisista hotelleista Euroopassa.

Lähde: News.com.au

Kilpailut

Uusimmat