Hella, jalkaproteesi ja hääpuku - oudoimmat hotelliin unohdetut asiat listattiin

28.11.2014 19:15 - Reija Saarinen

Hammasharja ja kirja ovat sellaisia asioita, että ne saattavat helposti unohtua hotelliin. Joskus käy kuitenkin niin, että huoneeseen jää jotain paljon oudompaa.

Moni meistä on varmasti unohtanut hotelliin jotain. Esimerkiksi hammasharja tai kirja on melko helppo unohtaa huoneeseen. Joskus kuitenkin mukana on myös suunnattoman outoja asioita. Trivago listasi niistä oudoimmat.

1. Raha

Hotellihuoneista on löydetty lompakoita kaikkine sisältöineen. Toisinaan huoneista löytyy myös huomattavia summia käteistä rahaa, joiden alkuperäkään ei aina ole selvillä.

2. Hella

Eräs ranskalainen hotellinpitäjä löysi kerran kokonaisen keittiöhellan yhdestä hotellinsa huoneista. Miten se sinne päätyi, se jäi arvoitukseksi.

3. Eksoottiset kotieläimet

Yhdysvalloissa erään hotellisiivoojan painajaiset kävivät kuitenkin toteen, kun oikea käärme kiertyi hänen käsivartensa ympärille hänen pedatessaan sänkyä. Onneksi siivoojan työkaverit toimivat nopeasti, eikä käärme ehtinyt purra häntä. Tapaus säikäytti siivoojan kunnolla ja kesti viikkoja ennen kuin hän uskalsi jälleen pedata sängyn.

4. Jalkaproteesi

Jalkaproteesi on yksi huoneisiin unohdettu asia. Miten sellaisen voi unohtaa, sitä voi vain ihmetellä.

5. Aikuisten lelut

Aina silloin tällöin hotellien siivoojat löytävät huoneista aikuisten leluja. Skaala on laaja ja mielenkiintoinen.

6. Hääpuku

Eräällä morsiamella Balilla taisi olla kiire häämatkalleen, sillä hän unohti kauniin hääpukunsa hotelliin.

7. Rintaimplantit

Australialaishotellin henkilökunta löysi kerran hotellihuoneesta kaksi rintaimplanttia. Hotellivieras oli tuonut ne ulkomailta, ja hänellä oli tarkoitus mennä queenslandilaiselle klinikalle laitatuttamaan implantit paikoilleen. Onneksi vieras huomasi pian unohtaneensa jotain, ja sai omaisuutensa ajoissa takaisin.

Lähde: Trivago

Kilpailut

Uusimmat