Naiset markkinoilla: "Miehiltä saa alennusta, kun vähän räpsyttää silmiä"

06.05.2015 18:16 - Mikko Räsänen

Turkissa seikkailevat Voicella on lentokone -naiset kävivät Noora Hautakankaan johdolla Manavgatin kuuluisilla markkinoilla.  

Voicen Herättäjien radioshow'sta tuttu Noora Hautakangas on parhaillaan Turkin Alanyassa. Matkassa on mukana 30 onnekasta suomalaisnaista, jotka voittivat matkalippunsa perinteisessä Voicella on lentokone -kilpailussa.

Voice ja Aurinkomatkat olivat suunnitelleet voittajille runsaasti ohjelmaa, josta heille ei kuitenkaan kerrottu mitään etukäteen. Yksi yllätyksistä oli, kun kilpailijat vietiin bussilla Alanyan ulkopuolelle. Tunnin ajomatkan jälkeen saavuttiin kuuluisille Manavgatin markkinoille. Siellä hintataso on jopa Alanyan bazaareja edullisempi - ja putoaa entisestään, jos ostaja osaa tinkimisen taidon.

Onneksi matkalla olevat naiset olivat jo ehtineet harjoitella tinkimistä Alanyassa. Aurinkomatkojen opas Jani Mikkonen antoi vielä viime hetken tinkimisvinkit, ja sitten naiset päästettiin markkinoiden vilinään. Kauppa kävi ja hinnat putosivat tuntuvasti.

- Miehiltä saa alennusta, kun vähän räpsyttää silmiä, VOL-voittajiin kuuluva Venla huomasi

Katso video ja kuvat markkinapäivästä.

Katso täältä, mitä tapahtui turkkilaisessa ravintolassa, kun lauma suomalaisnaisia pääsi sinne ja tv:stä tuli Leijonien ottelu.

Kilpailut

Uusimmat