Kuva: Fotolia

Hurjat huulivärit tulevat - katso kuvat extreme-huulista

07.05.2016 17:15 - Tarja Vilén

Voisitko sinä maalata huulesi sinisiksi, vihreiksi, tai vaikka valkoisiksi? Rohkeista huuliväreistä innostuttiin Instagramissa.

Australialainen meikkimerkki Australis lanseerasi uusia mattahuulipunia. Erikoista niistä tekee värit. Huulipunilla pystyy maalaamaan huulensa täysin peittävän valkoisiksi, vihreiksi, sinisiksi tai harmaanruskeiksi.

Muillakin meikkifirmoilla on tarjolla rohkeita mattavärejä ja aina voi rajauskynästä taiteilla itselleen sopivan räväkän huulivärin, juuri oman maun mukaan. Maskeerausliikkeistä nämä huulivärit ovat toki tuttuja, mutta voisiko niistä tulla nyt uusi trendi tai valtavirtaa?

Instragramista löytyy paljon kuvia räväkästä huulimeikistä. Vihreiden tai sinisten huulivärien fanit hehkuttavat tyyliä. Tässä niistä muutamia:

Lähde: Daily Mail

Lue lisää aiheesta huulipuna

Testasimme 5 nudemeikkiin sopivaa huulipunaa ja löysimme suosikkimme - "Levittyy kuin unelma" Testasimme 5 nudemeikkiin sopivaa huulipunaa ja löysimme suosikkimme - "Levittyy kuin unelma" Huulipunan leviäminen on ainainen riesa - Rihannan meikkaaja neuvoo, kuinka puna pysyy paikoillaan Katso kaikki

Kilpailut

Uusimmat