Kuva: Fotolia

Kaksi muotihirvitystä tekee paluun tänä kesänä - ottaisitko käyttöön?

04.03.2017 14:15 - Karoliina Kotala

Muodin eri trendeihin on kuulunut vuosien mittaan monenlaista hittiä ja hutia. Nyt kaksi jo unohduksiin jäänyttä trendiä tekee uuden paluun.

Kaikkien yllätykseksi yksi tämän kesän hittitrendi ovat Crocsit. Leveäkärkiset, kömpelöt muovisandaalit olivat monen mielestä jo ilmestyessään todellisia hirvityksiä, joita ei tulisi laittaa jalkaansa kuin pikkulasten. Vaikka Crocsit aiheuttava edelleen monessa vilunväreitä, ovat ne jälleen kuumassa huudossa ja etenkin muotiväen keskuudessa.

Christopher Kanen kuluvan kesän muotia esitelleessä näytöksessä mallit olivat sonnustautuneet värikkäin kivin koristeltuihin Crocseihin ja nyt ne ovatkin kevään puhutuin jalkine.

Alla kuvia Kanen näytöksestä.

Toinen vahvan paluun tehnyt trendi liittyy kynsiin, sillä itseliimattavat tekokynnet ovat myös tehneet paluun. Tekokynsiä on nähty paitsi näytösmallien sormia koristamassa, niin myös maailmantähtien käytössä.

Vaikka tekokynnet jakavatkin mielipiteet vahvasti, löytyy niistä runsaasti myös hyviä puolia. Niiden avulla kynnet on mahdollista saada juhlakuntoon nopeasti ilman kynsiteknikon apua ja tarjolla on nykyisin lukematon määrä erilaisia väri- ja mallivaihtoehtoja monen makuun. Ja jos aiemmin liimat tuntuivat olevan melkoisen tuhtia tavaraa, ei enää tarvitse olla huolissaan liimattavien tekokynsien vaikutuksista omiin kynsiin, sillä uusimman teknologian avulla liimat ja kynnet ovat erittäin hellävaraisia omille kynsille.

Lue myös: Ohjeet, joilla onnistut: Millaiset farkut sopivat juuri sinun vartalollesi?

Lähde: Glamour

Kilpailut

Uusimmat