Kuva: Fotolia

Glitterhuulet ja pitkät hiukset - katso vuoden suurimmat kauneustrendit

11.01.2017 18:15 - Reija Saarinen

Tänä vuonna ei arkailla ainakaan glitterin käytössä.

Uusi vuosi tuo aina mukanaan uusia kauneustrendejä. Vuonna 2017 tyyli on rohkeaa ja huomiotaherättävää, ainakin jos uskomme Good Housekeeping -sivustoa. Lehti kun kokosi sivuilleen kasan trendejä, jotka ovat tänä vuonna osa jokaisen tyylitietoisen lookia.

Ekstrapitkät hiukset

Tänä vuonna hiuksissa saa ja pitää olla pituutta. Kim Kardashianin jalan jäljissä muotia ovat nyt hiukset, joissa pituutta on vaikka muille jakaa.

Glitterhuulet

Tänä vuonna huulimeikissä riittää näyttävyyttä. Suuren nousun tekee glittertrendi, joka takaa sen, että myös huulet on peitelty kimaltavilla glittereillä. Ohjeet trendimeikin tekoon näet alta.

Alarajaus

Tänä vuonna silmämeikkikin saa olla erottuva. Rohkea trendsetteri siis sivelee silmäänsä alarajauksen esimerkiksi glitterillä. Rajausta tehdessä kannattaa muistaa pitää pientä rakoa silmään, jottei ikävät hileet aiheuta kipua.

Sumuiset huulet

Tänä vuonna mattahuulipuna on supertrendikäs. Kaiken lisäksi siitä luodaan sumuisia vaihtoehtoja, joten rajaaminen ei ole enää niin tarkkaa.

Laineet

Hiuksissa saa tänä vuonna näkyä laineita. Mutta nykyään suurempi ja loivempi peittoaa pienen kiharapilven.

Vartalomaali

Tänä vuonna rohkea tyyppi voi kokeilla jotain ihan uutta. Catwalkeilla on nimittäin nähty alkuvuodesta ihomaalia. Jos siis pokkaa riittää, voi kokeilla, vaikka korvan värittämistä näyttävällä värillä.

Blorange-hiusväri

Blondin ja oranssin värin sekoitus eli blorange on tänä keväänä suuri juttu. Se sopii loistavasti myös kesään.

Lue myös: Ensi vuoden suurin liikuntatrendi? Katso video supertehokkaasta vesitreenistä

Lähde: Good Housekeeping

Kilpailut

Uusimmat