Kuva: Splashnews

"Tavalliset" naiset Victoria's Secret -malleina - katso upea näytös

09.12.2016 16:45 - Rea Tallgren

Näytöksessä jäljiteltiin kulttimerkin muotinäytöksiä, joihin pääsevät vain todella harvat ja valitut huippumallit.

Victoria's Secret -alusvaatemerkin muotinäytöstä odotetaan muotimaailmassa joka vuosi kuin kuuta nousevaa. Mallit kilpailevat paikasta merkin catwalkilla. Vain kuuluisilla supermalleilla on asiaa kyseisen merkin mannekiiniksi ja enkeleiden riveissä marssivatkin muun muassa Adriana Lima ja Alessandra Ambrosio.

Koska muotinäytöksen mallit kuuluvat hoikkuutensa ja pituutensa takia sellaiseen vähemmistöön, johon suurimmalla osalla naisista ei ole pääsemistä, on Buzzfeed julkaissut videon, jolla niin sanotut "tavalliset" naiset pääsivät esiintymään Victoria's Secret -henkisessä muotinäytöksessä. 

Muotinäytös jännitti monia, eikä moni esiintyjistä olisi voinut kuvitellakaan kävelevänsä ihmisten edessä alusvaatteissa.

- Koen, että en ole täällä itseni takia, vaan kaikkien niiden naisten, jotka eivät ole huippumallin kokoisia. Toivon, että voin omalla esimerkilläni saada heidät ymmärtämään, että hekin ovat kauniita ja seksikkäitä, yksi näytöksen malleista sanoi. 

Esitys opettikin malleille paljon ja kaikki naisista hehkuttivatkin saaneensa esityksen myötä kohotusta itsetunnolleen. 

Mukana näytöksessä oli myös ultraplusmalli Tess Holliday, joka sanoi, ettei ollut koskaan aiemmin kävellyt catwalkilla alusvaatteissaan. 

- Tämä oli minulle iso juttu, sillä en yleensä esittele näytöksissä vatsaani - ja varsinkaan nyt, kun synnytyksestä on kulunut vasta viisi kuukautta! toisen lapsensa kesällä saanut Holliday tunnustaa videolla. 

Katso mieltäylentävä ja voimaannuttava video alta. 

Lue myös: Jäikö Victoria's Secret kiinni nolosta kuvankäsittelymokasta? Katso

Lue myös: Victoria's Secretin kuvankäsittelijä paljastaa: Kuusi suurinta salaisuutta kuvien takana

Kilpailut

Uusimmat