3 upeaa juhlakampausta - ota mallia ja kokeile

28.11.2014 07:45 - Karoliina Kotala

Vuoden loppu pitää monella sisällään monta juhlaa, kun pikkujouluaika on kuumimmillaan ja vuoden vaihtuminen häämöttää edessä. Kauniin juhlalookin kruunaa upea kampaus, joka erottuu joukosta.

Maailmankuulut stylisti ovat vuoden mittaan esitelleet taitojaan, kun viihdetaivaan kaunottaret kokoontuvat juhlimaan punaiselle matolle. Poimimme näiden tähtien joukosta kolme upeinta kampausta, jotka toimivat täydellisesti loppuvuoden juhliin.

Mary Lambert luottaa aina yhtä trendikkääseen lettikampaukseen. Aloita rento ranskanletti toiselta ohimolta ja poimi mukaan hiuksia vain päälaen yläpuolelta. Kiinnitä letti toisen ohimon kohdalta pinneillä ja kiharra kauniisti loput hiukset. Hiukan erilainen lettikampaus kerää taatusti kehuja!

Elizabeth Banksin vaaleat kutrit on kerätty toiselle puolelle. Tee jakaus sivulle ja suorista hiukset huolellisesti. Vedä hiukset sileästi korvan taakse ja letitä pieni letti koristeeksi Elizabethin tapaan tai kiinnitä hiukset vain pinneillä. Tyylikäs, klassinen ja hillitty kampaus korostaa kauniisti kasvonpiirteitä.

Selena Gomez luottaa klassiseen nutturaan. Keskijakaus on juuri nyt trendikkäin, tee jakaus huolellisesti suoraan. Nuttura saa olla lähellä niskaa ja se saa olla rento ja rönsyilevä. Jos hiuksesi eivät ole pitkät, voit lisätä nutturaan kokoa hiuslisäkkeillä. Katso kuitenkin, että lisäkkeen sävy on juuri sama kuin hiuksissasi.

Lisää kauneusvinkkejä löydät täältä.

Kilpailut

Uusimmat