5 vaatekappaletta, joita muodikas nainen käyttää tänä kesänä

02.06.2015 07:15 - Reija Saarinen

Tänä kesänä muodikas asu koostuu esimerkiksi hapsuista tai maksihameesta.

Kesän muoti koostuu tänä kesänä suurelta osin 70-luvulta tutuista elementeistä. Muodissa ovat muun muassa hapsut sekä leveälahkeiset housut. Katso alta mitä muuta kaappiin kannattaa hankkia.

1. Hapsuasuste

Tänä kesänä muodikas nainen panostaa hapsuihin. Niitä voi olla laukussa, takissa tai hameessa, kunhan niitä vain on. Kannattaa myös muistaa, että hapsuasusteita saattaa löytää vaikka vanhempien vanhoista vaatekätköistä, sillä olivathan ne kova juttu jo 80-luvulla.

Toppi, 59.95 e Nelly

Laukku, 24,99 e, H&M

2. Gladiaattorisandaalit

Tänäkin kesänä muodikkaiden naisten jaloissa nähdään gladiaattorisandaalit, joita näkeekin katukuvassa monenlaisia. On lyhyttä vartta sekä jopa polviin asti yltävää. Jokainen siis varmasti löytää mieleisensä kauppojen valikoimista.

Sandaalit, 55,90 e Bubbleroom

Sandaalit, 25 e For ever 21

3. Maksihame

Maksihameet ja maksimekot ovat olleen suuressa huudossa jo pidemmän aikaa. Tänäkin kesänä ne valtaavat kadut eikä ihme. Onhan maksimittainen hame yksi oivallisimmista kesävaatteista, sillä se istuu niin töihin kuin bileiltoihinkin.

Hame, 29,99 e H&M

Maksihame, 129,95 e, Nelly

4. Leveälahkeiset housut

Tänä kesänä ei tarvitse hikoilla housuissa, sillä muodikkaan naisen kaappiin löytävät tiensä liehuvat kangashousut, joiden väljät lahkeet eivät turhia hiosta. Niitä kannattaakin hankkia kaappiin vaikka parissakin eri värissä ja lyhyellä ja pitkällä lahkeella varustettuna.

Housut, 29,99 e H&M

Housut, 19,99 e H&M

5. Leveälahkeiset farkut

Tänä kesänä farkuissa saa olla lahjetta. Mitä leveämpi, sen parempi. Tämä 70-luvulta tuttu tyyli kannattaakin ottaa haltuun, mikäli haluaa olla aallon harjalla muotimaailmassa.

Farkut, 309,95 e, Nelly

Farkut, 39,90 e Bubbleroom


Olisitko uskonut, että paluun tekevät myös niin sanotut äitifarkut? Lisää mielenkiintoisia muotivillityksiä voit katsastaa täältä.

Lähde: Who What Wear

Kilpailut

Uusimmat