Aina kiire? - näppärimmät kauneustuotteet, jotka säästävät aikaa

28.02.2015 11:15 - Henna Koste

Onneksi kauneudenhoidossa voi säästää aikaa, kun aikataulut kiristävät.

Tuore tutkimus kertoo hälyyttävää sanomaa ajastamme. PamperPad-sivuston julkaisemassa tutkimuksessa 23 prosenttia naisista kertoo hoitavansa kaikki kauneushoitolakäyntinsä lomiensa aikana, kun taas jopa 15 prosenttia tutkimukseen osallistuneista paljasti jääneensä töistä pois ehtiäkseen hoitaa ulkonäköään.

Käytämme siis ennätyksellisen paljon aikaa näyttääksemme hyvältä, joten kiireiset aikataulut tuovat tähän yhden haasteen lisää. Tämä on hyvä syy suosia kauneudenhoidossa tuotteita, jotka säästävät kallisarvoista aikaa. 

Rusketus purkista

Kesä tekee tuloaan, ja bikinikausi on täällä nopeammin kuin huomaammekaan. Jos et jaksa kärvistellä koko kesää rannalla täydellisen rusketuksen toivossa, turvallinen vaihtoehto on feikkirusketus.

Itseruskettava vartalogeeli sopii kaikille ihotyypeille. 27,90 e, Vita Liberata. 

Kynsilakat kuivattaja

Kynsilakan kuivumisen odottelu on pitkästyttävää puuhaa. Ota käyttöön pikakuivattaja, jonka ansiosta sinun ei tarvitse enää turhautua.

Sally Hansenin Diamond Flash Fast Dry Top Coat -päällyslakka kuivuu nopeasti ja antaa kynnelle suojan lohkeilua ja murtumista vastaan. Lakka kuivuu jopa minuutissa. Hinta 10 e. 

Nopeasti kuivuva kynsisuihke suihkutetaan kynnelle lakkauksen jälkeen. 4,95 e, Gina Tricot.

Hampaiden valkaisu kotona 

Enää pepsodent-hymyä tavoittelevan ei tarvitse kääntyä ammattilaisen puoleen. Valkaisevat hammastahnat, valkaisuaineet ja kotivalkaisutuotteet säästävät aikaa ja rahaa. Valkaisevien hammastahnojen teho perustuu hankaaviin aineisiin, jotka poistavat värjäytymiä. Niiden jatkuvaa käyttöä ei suositella, jotta hampaat eivät vaurioidu. 

Monta tuotetta samassa purkissa

Erityisen käteviä kiireisessä arjessa ovat 2-in-1-tuotteet. Parhaimmillaan yhdessä purkissa on ratkaisu jopa kolmeen eri kauneudenhoitovaiheeseen.

Samassa putelissa on suihkugeeli, shampoo ja kylpyvaahto. 18,50 e, Philosophy.

Estelle & Thildin 3-in-1-vaahtoputsari paitsi puhdistaa, se sisältää myös kasvoveden ja tasapainottaa ihon kosteustasapainon. Hinta 19,90 e.

Flow-merkin mineraalipuuteri peittää tehokkaasti, mutta suojaa myös kasvoja auringolta. Puuterin suojakerroin on 15. Hinta 18,90 e.

 Lähde: The Telegraph

 Lue myös: Tehoaineet ongelmahiuksille löytyvät keittiöstä - neljä ratkaisua hiuspulmiin

Kilpailut

Uusimmat