Ensimmäinen naisten ja miesten yhteinen alushousumallisto luotiin - käyttäisitkö sinä?

29.10.2014 14:29 - Senni Loikala

Ensimmäisen unisex-alushousumalliston pöksyt sopivat niin naisille, miehille kuin sukupuolivähemmistöille.    

Naisten alusvaateosastoilla luulisi äkkiseltään olevan jokaisen makuun jotakin. Näin ei aina kuitenkaan ole. Sieltä löytää varmasti kyllä pitsiä, ohuita nyörejä, kukkakuvioita ja hempeitä värejä. Mutta mitä jos tykkää poikamaisemmista alusvaatteista? Tällöin voi joutua huomaamaan, että valikoima on kutistunut yhtäkkiä minimiin. Jäljelle jäävät vaihtoehdot ovat usein tylsän näköisiä.

Suunnittelijat Abby Sugar ja Sylvie Lardeux huomasivat epäkohdan naisten alusvaateosastoilla ja ratkaisivat tilanteen. Kaksikko loi alushousumalliston, joka sopii erityisesti poikatytöille. Malliston pöksyjä voivat käyttää kuitenkin miehet, naiset ja  sukupuolivähemmistöihin kuuluvat.

- Me tahdoimme tuoda miesten alusvaatteiden suunnitelun - rohkeat värit, hauskat graafiset kuviot ja mallit, mukaan lukien leveän vyötärönauhan, malliksi joka sopii ja istuu hyvin naisen vartalolle, kertovat Suar ja Lardeaux.

Monet lesbonaiset ovat ilahtuneet uudesta mallistosta. Sen luomukset sopivat kuitenkin kaikille.

- Uskomme vahvasti, että personaallisella tyylillä on valtava merkitys siinä, että on sinut itsensä kanssa. Ja se saa tuntemaan, että voit ilmaista todellista minääsi maailmalle, suunnittelijat selittävät.

Kuvia unisex-alushousumallistosta pääset katsomaan täältä.

Tiesitkö, että voit piilottaa pepussa olevan selluliitin valitsemalla oikean malliset alushousut? Lue vinkit täältä.

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat