Hollywood-tähtien meikkiguru paljastaa meikkivinkkinsä suomalaisille naisille

31.03.2015 08:15 - Karoliina Kotala

Beautyblender-meikkisienen keksijänäkin tunnettu yhdysvaltalainen meikkitaiteilija Rea Ann Silva kertoo Suomen visiitillään tavanneensa paljon kauniita naisia.

Lukuisten maailmantähtien meikkaajanakin tunnettu meikkitaiteilija Rea Ann Silva kertoo Suomen visiitillään tavanneensa paljon viehättäviä naisia.

- Suomalaiset naiset ovat niin kauniita, todella! Olen nähnyt täällä paljon luonnollista kauneutta. Vanha klisee pitää paikkaansa: Vähemmän on enemmän. Suosittelisinkin suomalaisnaisia pysymään siinä ohjeessa, Silva kertoo.

Meikkigurun mukaan suomalaisnaiset ovat useimmiten vaaleita ja sinisilmäisiä, eikä kaunista ihoa kannata alkaa korjailla liialla meikillä.

- Suomen ilmasto kylmine ilmoineen on hyväksi iholle, joten ihoa ei kannata tukkia liialla meikillä, meikkitaiteilija summaa.

Ei liikaa meikkivoidetta

Naisten yleisin meikkivirhe puolestaan on Silvan mukaan liian meikkipohjan käyttö. Nykyaikana internet on täynnä erilaisia meikkitutorialeja ja helposti käy niin, että ihmiset kotona kopioivat hyvinkin radikaaleja lookeja huonolla menestyksellä.

- Monet katsovat meikkitutorialeja ja ajattelevat haluavansa samanlaisen nenän ja poskipäät, mutta ohjeita kannattaa soveltaa omille kasvoille sopivaksi. Näen usein ihmisiä, joilla on aivan liikaa meikkiä ja sitä kannattaa varoa, Silva opastaa.


Lue myös: Onko sinulla siniset silmät? Hyödynnä meikkivinkit, jotka neuvovat niiden korostamisessa

Kilpailut

Uusimmat