Huulipunalla tummat silmänaluset piiloon - katso ohjevideo

20.02.2015 20:45 - Noora Suomalainen

Ammattilaisilla on sellaisia vinkkejä meikkaukseen, joista ei monikaan tiedä. Huulipunaa silmänalusille kuulostaa juuri sellaiselta.

Kauneusbloggaaja Deepica Mutyala lisäsi pari viikkoa sitten YouTubeen videon, jolla hän neuvoi miten tummat silmänaluset saadaan piiloon huulipunan avulla. Nyt videota on katsottu jo liki neljä miljoonaa kertaa, eikä ihme. Meikkausvinkki on sen verran erikoinen, että moni haluaa kuulla siitä lisää.

Huulipunaa levitetään meikkisiveltimen avulla silmien ympärillä oleville tummille alueille, jonka jälkeen lisätään peitevoidetta. Meikkausta voi tämän jälkeen jatkaa aivan normaalisti. Sama kikka toimii myös muillekin tummille alueille kasvoilla.

Huulipunan laittaminen silmien ympärille kuulostaa älyttömältä, mutta se näyttää toimivan todella tehokkaasti. Videolla bloggaaja näyttää ja kertoo, miten huulipunaa tulee levittää tummille alueille ja miksi se vaikuttaa niin hyvin. Hänen mukaansa tumma alue on usein sinisävyinen ja siksi esimerkiksi korallinsävyinen huulipuna neutraloi sinistä sävyä. Näin tummuuden saa helpommin peitetyksi.

Katso video alta:

Lue myös: Seksikkääksi viidessä minuutissa: Täsmäneuvot pikakaunistautumiseen

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat