Ihastuttava, väliaikainen kukkatatuointi on helppoa tehdä itse - katso ohjeet

24.07.2015 12:15 - Senni Loikala

Poimi luonnosta kauniita kukkia ja valmista niistä itsellesi ihana "tatuointi".

Netissä leviää ohjevideo, jossa neuvotaan miten saat ihastuttavan väliaikaisen tatuoinnin luonnon kukista. Tarvitset "tatuointia" varten kukkia, paperia, paperilautasia ja ripsiliimaa. Varaa poistoa varten oliiviöljyä. Alla ohjeet, joilla saat ihanan, väliaikaisen kukkatatuoinnin:

1. Pistä kukkia tai yksittäisiä terälehtiä paperin päälle ja siirrä kukitettu paperi paperilautasen päälle. Laita toinen paperilautanen "kanneksi", ja kuumenna mikrossa 30 sekunnin ajan.

2. Seuraavaksi tarvitset ripsiliimaa. Levitä sitä käsivarteesi tai paikkaan, johon tahdot kukkatatuoinnin ottaa. Voit käyttää kiinnitykseen vaihtoehtoisesti vaseliinia, jos tahdot pitää kukkatatuointeja vain hetken. Ripsiliimalla ne kiinnittyvät pidemmäksi aikaa.

3. Pistä mikrossa lämmitetty kukka ihollesi levitetyn ripsiliiman päälle. Levitä lisää ripsiliimaa tasaisesti kukan reunoille, jolloin se pysyy paremmin paikoillaan.

4. Lisää samalla systeemillä niin useita kukkia hipiällesi kuin tahdot. Pystyt sommittelemaan mitä ihanampia väliaikaisia kukkatatuointeja!

Poisto

Kun tahdot irroittaa kukkatatuoinnit, onnistuu se helposti oliiviöljyn avulla. Painele runsaalla oliiviöljyllä kukkia, jolloin alkavat irtoilla.

Katso ohjevideo alta.


Kilpailut

Uusimmat