Juhlakuntoon minuuteissa – vinkit kiireisen naisen iltaan

15.10.2014 21:15 - Linda Arponen

On sinulla aikaa sitten viisi, kymmenen tai 15 minuuttia, voit saada itsestäsi juhlavan näköisen.

Totuus on, että aina joskus tulee kiire ennen juhlia. Olet itse sitten juhlien järjestäjä tai vieras, voit seuraavien keinojen avulla saada itsesi juhlakuntoon minuuteissa.

Jos sinulla on aikaa vain 5 minuuttia...

1. Käytä monikäyttöisiä meikkejä. Esimerkiksi tuote, joka toimii sekä huuli- että poskipunana, voi säästää runsaasti aikaa. Voit lisätä myös hiukan aurinkopuuteria, jotta saat kasvoihin hehkua.

2. Laita päähän musta hiuspanta. Laita hiukset yksinkertaiselle nutturalle ja lisää hiuspanta. Viimeistele kokonaisuus kimaltavilla korvakoruilla.

3. Vedä päälle kuvioidut sukkahousut. Kuvioidut sukkahousut voivat tuoda hauskuutta asukokonaisuuteesi. Lisäksi ne pitävät lämpimänä. Pidä kuitenkin huoli, ettei sukkahousujen kuviointi kilpaile muun asukokonaisuutesi kanssa.

Jos sinulla on aikaa vain 10 minuuttia...

1. Käytä kivipuuteria. Kivipuuteria ei tarvitse sekoittaa niin paljon, mutta se on myös siistimpää kuin nestemäisempi vaihtoehto. Puuteri ei kuitenkaan ole välttämätön tuote, mikäli iho on hyvässä kunnossa. Kiireessä riittää ongelmakohtien, kuten silmänalusten, nenän ympäristön ja finnien peittäminen peitevoiteella.

2. Meikkaa rohkeat huulet ja häikäisevät silmät. Levitä luomiväriä yläripsien juureen sekä hiukan alaripsien ulkokulmaan. Sekoita hiukan. Laita lisäksi metallinhohtoista luomiväriä luomien keskiosaan. Lisää myös voimakkaan väristä huulipunaa riittävän paljon.

3. Kiinnitä huomiota sormiin. Iso määrä sormuksia lisää tyyliä ja säihkettä ulkoasuusi. Jos kyntesi eivät ole parhaimmillaan, poista mahdollinen lakka ja hiero hieman vaseliinia kynsinauhoihisi.

Jos sinulla on aikaa vain 15 minuuttia...

1. Hanki hehkuva iho. Kasvojen pesun jälkeen lisää muutama tippa öljyä kosteusvoiteeseesi, jotta saat upean näköisen ihon.

2. Käsittele etuhiukset. Suorista kasvojen ympärillä olevan lyhyemmät hiukset, jotta ne näyttävät sileiltä ja tyylikkäiltä. Laita loput hiukset nutturalle. Jos etuhiukset näyttävät laitetuilta, se on oikeastaan kaikki, mitä tarvitset. Lisää kokonaisuuteen hohtavat korvakorut.

3. Valitse kirkkaan värinen tai printtimekko. Kokeile tavallisen pikkumustan sijaan esimerkiksi kirkkaan punaista mekkoa ja yhdistä se nuden värisiin korkokenkiin ja minimaalisiin koruihin.

Lue myös: Kutsu ystävät syömään: Parhaat vinkit onnistuneille illallisille

Lähde: Good Housekeeping

Kilpailut

Uusimmat