Kokovalkoinen tyyli toimii: Muista muutama tyylikikka valkoisen kanssa

23.04.2014 16:45 - Heli Thoren

Valkoinen asu on kesän kaunein kokonaisuus. Juhlassa se on näyttävä, arkena ylellinen.

Valkoinen asu on kaunis kokonaisuus ja toimii monessa tilanteessa. Muutama tyylikikka on kuitenkin hyvä pitää mielessä valkoiseen pukeutuessa:

Muista asusteet, huolehdi meikistä

Valkoinen kaipaa rinnalleen jotakin kontrastia. Jos meikkaat vain vähän ja pukeudut kokovalkoiseen, voit näyttää ennemmin lakanalta kuin hemaisevalta. Jo pienillä väripilkuilla pääset alkuun. Kirkkaanpunainen huulipuna, värikäs laukku tai hauskanväriset kengät antavat asulle paljon

Muista sävyt

Käytä valkoista rohkeasti eri sävyissä. Vaniljan sävyinen ja kylmän valkoinen sopivat yhteen oikein hyvin.

Muista sopivat alusvaatteet

Etenkin valkoisten housujen kanssa on tärkeää miettiä pikkuhousujen mallia ja väriä myös huolella. Mahdollisimman pienet ja ihonväriset alusvaatteet eivät näy helposti läpi. Toisinaan esimerkiksi valkoisen yläosan kanssa värikkäät alusvaatteet voivat olla se juttu. Valitse tuolloin selkeä kuvio tai suloinen sävy, joka saa paistaa valkoisen läpi. Esimerkiksi mustat alusvaatteet valkoisen alla näyttävät harvoin hyvältä.

Joskus enemmän on parempi

Toisinaan valkoinen on tehoikkaimmillaan ja hehkeimmillään silloin, kun pukeudut siihen päästä varpaisiin - myös asusteita myöten. Huolehdi tuolloin siitä, että meikki ja kampaus tukevat valkoista asua ja antavat sille väriä. 

Kilpailut

Uusimmat