Kuivashampoota kannattaa käyttää puhtaillekin hiuksille – lue miksi

26.09.2014 16:53 - Linda Arponen

Kuivashampoo on muotoilutuote, jota voi käyttää muutenkin kuin shampoon korvikkeena.

Usein sanotaan, ettei hiuksia kannata pestä vedellä joka päivä. Vesipesu voi muun muassa viedä hiuksista niiden luonnollisia öljyjä, jotka pitävät hiukset hyvinvoivina.

Päiviin, jolloin hiukset jättää pesemättä, suositellaan paljon kuivashampoota. Kyseinen tuote saa hiukset raikkaiksi ja puhtaan näköisiksi. Kuivashampoossa on lisäksi se hieno puoli, että sitä voi käyttää myös muotoilutuotteena seuraavilla tavoilla:

Kuivashampoo pidentää kampauksen kestoa

Olet sitten kihartanut tai suoristanut hiuksesi, voi kuivashampoo pitää kampauksesi kasassa pidempään. Jos lisäksi suihkutat sitä illalla hiuksiisi, voit herätä aamulla puhtaiden ja kauniiden näköisten hiusten kera.

Kuivashampoo lisää hiuksiin tuuheutta

Erityisesti lyhythiuksisten ja otsatukkaisten kannattaa tässä tapauksessa suosia kuivashampoota, koska sillä voi saada tukkaan erityistä nostetta ja tuuheutta. Kuivashampoo pitää myös otsatukan kauniisti paikallaan.

Kuivashampoo nostattaa hiuksia

Kun kuivashampoota käyttää oikein, sillä voi tehdä merkittävää muotoilua hiuksiin. Suihkauta sitä siis kosteiden hiusten tyveen ennen kuivaamista tai vaihtoehtoisesti kaikkialle hiuksiin ennen kihartamista. Lopputuloksena saat painovoimaa uhkaavaa tuuheutta ja nostetta.

Testasimme aiemmin parhaat kuivashampoot. Voit lukea testin tulokset täältä.

Lähde: Makeup.com

Kilpailut

Uusimmat