Kukkakuosia ja upeita värejä: Tähdet näyttävät mallia, miten pukeudut syksyn juhliin

31.08.2014 10:15 - Heli Thoren

Vaikka moni halajaaa syksyisin kaappiinsa mustaa, herkullisia sävyjä ei tarvitse silloinkaan unohtaa.

Syksy tuo mukanaan mustan ja harmaan vaatekauppojen rekeille. Se ei silti tarkoita, etteikö esimerkiksi juhlaan kannattaisi pukeutua reippaasti ihaniin väreihin. Tähdet näyttävät mallia siinä, miten onnistut luomaan juhlatyylin, joka on paitsi värikäs ja raikas.

Reese Witherspoon voi Los Angelesin syksyssä pukeutua vielä sandaaleihin, mutta samanlainen asu toimii myös meillä - korkokenkiin yhdistettynä. Valkoinen paitapusero on raikas pari mille tahansa alaosalle. Witherspoon yhdisti paidan sini-kirkkaanpunakuvioituun hameeseen, jossa on reilusti helmaa. 50-luvun tunnelmaa henkivä asu toimii.

Jessica Alban herkullisen vaaleanpunainen mekko kääntäisi juhlassa kuin juhlassa takuulla päät. Hauskana yksityiskohtana oli tällä hetkellä hyvin ajankohtainen eläinkuosi, jota nähtiin naisen kirjekuorilaukussa musta-valkosävyisenä.

Kukkakuosi on tänä syksynäkin ajankohtainen kuvio. Yhdistä se paksuun neuleeseen tai vaikkapa mustaan, niin saat toimivan asun juhlaan. Kelly Osbourne näyttää mallia.

Olivia Palermo hurmasi kuluneella viikolla upeassa pitkässä mekossa, joka oli kuvioitu syksyisin murretuin sävyin. Pitkä mekko on juhlava valinta, joka kaipaa parikseen yksinkertaisen meikin ja kampauksen.

Kilpailut

Uusimmat