Löydä kroppaasi imarteleva uimapuku - Kuusi mallia eri vartalotyypeille

11.04.2015 11:15 - Henna Koste

Hanki uima-asu, jossa vartalosi pääsee oikeuksiinsa.

Talvi on selätetty, ja bikinikelit ovat kohta täällä. Tuntuuko sinusta kuitenkin, ettet ole vielä täysin rantakunnossa? Ratkaisu voi löytyä ranta-asusta. Onneksi jokaiselle vartalolle löytyy täydellinen uimapukumalli, joka tuo esiin juuri ne parhaat puolet.

Vyötärö esiin

Haluatko korostaa kapeaa vyötäröäsi? Suosi uimapukua, jossa on V-kaula-aukko. Näyttävä kaistale vyötärön kohdalla kiinnittää huomion siihen, mihin toivotkin.

Tiimalasivartalolle

Onko sinua siunattu tiimalasivartalolla? Yhdistä yläosa korkeavyötäröisiin bikinihousuihin ja paljasta kaistale ihoa. Näin kurvisi pääsevät oikeuksiinsa.

Muodokkaalle

Stop hyllymiselle! Hanki uimapuku, joka on valmistettu tukevasta kankaasta. Suosi näyttäviä leikkauksia, jos haluat viedä huomion pois muodoistasi. Tätä mallia voi löytyä paremmin erikoisliikkeistä kuin ketjumyymälöiden valikoimista.

Sporttimimmin valinta

Viihdytkö paremmin pelaamassa rantalentopalloa kuin pyyhkeen päällä paahtumassa? Valitse tukeva yläosa, joka tukee rintojasi.

Hoikalle

Jos olet todella hoikka, voi bikinien löytäminen olla haastavaa. Suosi malllia, jonka saat solmia juuri itsellesi sopivaksi.

Volyymia poveen

Jos haluat vaikutelman suuremmasta povesta, suosi yläosassa näyttäviä kuvioita ja koristeita. Bikineistäkin löytyy push-up-malleja.

Lue myös: Bongattu: Upeat uimapuvut ja bikinit kurvikkaille ja runsaille naisille

Lähde: PureWow

Kilpailut

Uusimmat