Miltä näyttää trendikäs asu juuri nyt? Suosikkistailisti vastaa

20.06.2015 11:15 - Senni Loikala

Stylisti Ida Jokikunnas kannustaa pistämään samaan asuun ainakin kolmea erilaista kuosia. Hän myös tietää kesän trendikkäimmät kuosit.

Stylisti Ida Jokikunnas rakastaa erilaisia kuoseja vaatteissa. Hänen mukaansa niissä ei kannata himmailla, vaan tehdä lennokkaita yhdistelmiä.

- Mitä rohkeammin yhdistelee kuoseja ja mitä useampaa kuosia pistää samaan asuun, niin se toimii - kunhan on tarpeeksi rohkeaa. Siinä enemmän on todellakin enemmän, Jokikunnas sanoo.

Enemmän kuin kahta kuosia

Stylistin mukaan ei välttämättä kannata valita tyyliinsä vain kahta eri kuosia, sillä silloin lopputuloksesta tulee harvoin toivottu.

- Jos laitat pilkkumekon ja kukkapaidan, etkä ole enää kaksikymppinen ja superhoikassa kunnossa, niin se näyttää oudolta. Suomalainen aikuinen nainen näyttää silloin tädiltä, Jokikunnas kertoo.

- Mutta jos lisäät asuun vielä kolmannen tai peräti neljännen elementin, kuten ruutua, raitaa tai erisävyisiä kukkakuoseja, niin silloin saadaan mielenkiintoa, hän jatkaa.

Kesän trendikuosit

Kesä onkin erilaisten kuosien juhlaa. Jokikunnaksen mukaan erilaiset kukkakuosit ovat aina muodikkaita kesällä, mutta ne vain muuttavat muotoaan. Lisäksi raidat ovat toinen kesäinen kuosiklassikko, mutta pinnalla on myös uudenlaisia vaihtoehtoja.

- Nyt on tullut paljon sisustuksestakin tuttuja kuoseja: 50-luvun graafisia muotoja, 60-luvun palloja ja 70-luvun paisley-kuvioita sekä etnohenkisiä kuoseja ja maanläheisiä sävyjä, stylisti kertoo.

- Mitä enemmän uskallat yhdistellä, sitä kiinnostavampia asuja saat, hän tiivistää.

Pääset lukemaan Jokikunnaksen Ida Iholla -blogia täältä.

Lue myös: Musta korostaa upeasti rusketusta - lue trendivinkit, joilla muutut viettelijättäreksi

Kilpailut

Uusimmat