Mitkä kauneussalat jokaisen naisen kannattaa hallita kolmekymppisenä?

24.07.2014 16:28 - Senni Loikala

Kolmenkympin ikään tultua tiettyjen kauneusperiaatteiden on hyvä olla hanskassa.

Moni nainen on varmasti joskus vetänyt vapisevalla kädellä nestemäiset rajaukset, jättänyt aurinkopuuterikönttejä kasvoille ja katunut jälkeenpäin ostettuaan puoli-ilmaisen, mutta laaduttoman meikin. Total Beauty -sivusto kokosi asioita, jotka jokaisen naisen tulisi hallita ja tietää kauneudesta saavutettuaan kolmenkympin iän.

1) Meikkipussistasi löytyy peiteväri ja osaat käyttää sitä oikein. Väärin laitettuna se nimittäin vain korostaa tummia silmänalusia ja näppylöitä.

2) Järjestät silloin tällöin aikaa torkuille, sillä pienet unet päiväsaikaan ovat paitsi virkistävät, niin myös kaunistavat.

3) Saatat käyttää tekoripsiä tai ripsenpidennyksiä, mutta vältät pituutta, joka saa ripsesi näyttämään lukin pitkiltä koivilta.

4) Tiedät auringonottamisen riskit ja osaat suojautua UV-säteilyltä oikein. Mikäli kaipaat rusketusta, osaat käyttää itseruskettavia niin, että lopputulos on kaunis.

5) Osaat tehdä siististi nestemäiset rajaukset silmäluomiin.

6) Et jää ihmettelemään, miten teinityttöjen poskipäät ovat niin nätit. Sen sijaan osaat käyttää aurinkopuuteria ja korostusväriä korostaaksesi kasvojenpiirteitäsi.

7) Jos muistat pestä meikkivälineistösi aniharvoin, viimeistään kolmekymppisenä kannattaa korjata tilanne.

8) Osaat tehdä luonnollisen meikin, jota kannattaa suosia etenkin lomilla.

9) Käytät laadukkaita meikkejä, vaikka ne maksaisivat huomattavasti enemmän kuin halpikset.

10) Tiedät, että kulmakarvojen nyppiminen piirun tarkasti ei ole pakollista. On myös hyvä muistaa, etteivät karvat aina kasva takaisin. Luonnolliset ja paksut kulmakarvat ovat jälleen muotia. 

11) Kyntesi ovat siistit, sillä teet säännöllisesti kotimanikyyrin.

12) Hallitset nopeiden kampausten tekemisen, joten kuontalosi näyttää hyvältä kiireistenkin aamujen jälkeen.

13) Säilytät meikkisiveltimiä, -sieniä ja muita kauneustarvikkeita niille tarkoitetuilla säilytysratkaisuilla. Laatikoissa sekaisin lojuvat meikkitarvikkeet ovat historiaa.

14) Tiedät, että stressi ei kaunista ketään. Kun käyt ylikierroksilla, höllennät tahtia.

15) Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia tekemään ihania kampauksia. Netti on pullollaan hiustenlaitto-ohjeita, joten mikset haastaisi itseäsi oppimaan esimerkiksi kauniin kalanruotoletin salat?

16) Käytät ainakin välillä punaista huulipunaa. Olet valinnut sävyn, joka sopii ihonväriisi.

17) Sinulla on luottokampaaja, jonka luota et koskaan lähde itkua tuhrustaen. Vaikka niin kävisi jonain kertana, osaat ainakin peittää virheet oikeanlaisilla kampauksilla.

18) Kaikista tärkein on positiivinen elämänasenne. Hymysuut huomataan!

Lue myös: 15 asiaa, joiden tekeminen pitäisi lopettaa viimeistään kolmekymppisenä

Lähde: Total Beauty

Kilpailut

Uusimmat