Muodin ei tarvitse maksaa maltaita - 10 vinkkiä edullisempaan pukeutumiseen

17.04.2014 19:45 -

Trendien seuraaminen voi olla kallis harrastus, jos ei tiedä kaikkia kikkoja muodikkaasti pukeutumiseen.

Näillä säästövinkeillä pukeudut aina tyylikkäästi niin, että kukkarosi kiittää.

1. Pidä vaatteidenvaihtobileet

Valitse joukko ystäviäsi, ja kutsu heidät luoksesi. Kun kaikki tuovat omat käyttämättömät vaatteensa, saatte aikaiseksi vaihtobileet, johon ei rahaa tarvita. Jäljelle jääneet vaatteet voi kätevästi lahjoittaa vaikka hyväntekeväisyyteen.

2. Poimi kaupasta ajattomat klassikot

On olemassa tiettyjä perusvaatteita, jotka eivät koskaan mene pois muodista. Kun keskittyy ostamaan sellaisia vaatteita, joissa on käytetty laadukkaita materiaaleja ja perusvärejä, voi niitä käyttää milloin tahansa sesongista riippumatta.

3. Osta kirpputoreilta ja outlet-liikkeistä

Ihmiset myyvät myös hyväkuntoisia ja tyylikkäitä vaatteita kirpputoreilla. Ostaessasi käytettyjä vaatteita, kannattaa niistä kuitenkin tarkastaa, että vetoketjut toimivat ja napit ovat paikoillaan. On myös hyvä katsoa, että vaatteissa ei ole reikiä, repeämiä tai tahroja. Outlet-liikkeissä on taas suuret valikoimat liikkeistä poistettuja vaatteita, ja sinne tuodaan uusia tuotteita jopa päivittäin.

4. Tuunaa vaatteitasi

Saatat omistaa vaatteita, jotka voisivat toimia paremmin pienellä muokkauksella. Jos vaate on korkealaatuinen, on siitä helpompi tuunata jotain uutta. Voit leikellä, lyhentää tai lisätä kangasta haluamallasi tavalla, tai voit vaikka lisätä jotain pientä ekstraa tehdäksesi vaatteesta enemmän muodikkaamman.

5. Tee omat muotivaatteesi

Jos olet erityisen taitava käsistäsi, voit ommella oman vaatemallistosi ja säästää näin rahaa. Jos ompelet vaatteet itse, on hyvä löytää mieleinen kauppa, josta saat kaikki ompeluun liittyvät tarvikkeet edullisesti.

6. Käytä vaatteita jotka sopivat juuri sinulle

Monet ihmiset yrittävät pysyä muodin harjalla pitämällä yllään vaatteita, jotka eivät yksinkertaisesti sovi heidän vartaloonsa tai tyyliinsä. Kaikkille ihmiselle ei vaan sovi pillifakut tai trikoot. Vaatteilla tulisi korostaa omia hyviä puolia.

7. Osta vaatteita sesongin ulkopuolelta

Isot kauoppaketjut myyvät tuotteensa huimin alennuksin aina sesongin loppuessa. Tarkoituksena kaupoilla on päästä eroon vanhasta varastosta, ja tehdä tilaa uudelle. Alennukset voivat olla jopa 75 prosenttia alkuperäisestä hinnasta. Alennusvaatteita ostaessa on hyvä muistaa, että ei hullaannu suurista alennuksista ja osta tuotteita vain sen takia, että ne ovat halpoja.

8. Osta trendivaatteet ketjuliikkeistä

Merkkivaatteiden tyylisiä, edullisempia versioita löytyy paljon ketjuliikkeistä. Joskus "halpismerkit" voivat olla jopa parempilaatuisia kuin merkkituotteet.

9. Asusta vaatteesi

Hyvännäköiset korut, upea käsilaukku ja oikeat kengät saavat asusi syttymään. Sopivilla asusteilla, voi piristää tylsääkin asua. Mustat housut ja valkoinen paita muuntuvat erilaisilla asusteilla aina eri näköiseksi.

10. Pidä huolta itsestäsi

Hiukset, hampaat, kynnet ja iho on hyvä pitää huollettuina. On myös hyvä muistaa, että liiallinen meikki saattaa vanhentaa, ja henkilökohtaisesta hygieniasta kannattaa pitää huolta. Vaatteet näyttävät paremmilta ylläsi, kun tunnet itsesi kauniiksi. Muoti on vain toissijainen keino näyttää kauniilta.

Uutisoimme taannoin muotimokista jotka vanhentavat. Artikkelin pääset lukemaan tästä.

Lähde: Lifespan

Kilpailut

Uusimmat