Naiset, huomio! Tässä ovat uudet vartaloesikuvamme - katso

04.08.2013 13:15 - Karoliina Kotala

Hollywoodin punaisilla matoilla on nähty hidas, mutta varma muutos; langanlaihojen naisten sijasta illan kuvatuimpia kaunottaria ovat luonnollisen kauniit, kurvikkaat, oikeat naiset.

Langanlaihojen mallityttösten ihannointi alkaa olla takana, ja tämän hetken kauneustrendit henkivät terveyttä, luonnollisuutta ja aitoutta. Alla kuvagalleria tämän hetken kuumimmista vartaloesikuvista, jotka ovat sekä miesten että naisten mieleen.

1. Kat Dennings
26-vuotias kaunotar tähdittää Tyhjätaskut-sarjaa, mutta ihastuttaa myös uhkealla vartalollaan.

2. Lena Dunham
Suomalaisille 27-vuotias Dunham on vielä melko vieras nimi, mutta naisen käsialaa on jättimäiseksi hitiksi muodostunut Girls-sarja, jota Dunham myös tähdittää.

3. Alice Eve
31-vuotias vaaleaverikkö on tähdittänyt muun muassa Star Trek: Into Darkness -elokuvaa, ja kertoo rakastavansa hyvää ruokaa.

4. Demi Lovato
Nuoresta iästään huolimatta 20-vuotias monilahjakkuus on luonut uraa muun muassa laulajana, näyttelijänä ja X Factor USA -tuomarina.

5. Kate Upton
20-vuotias mallikaunotar nousi koko maailman tietoisuuteen hetkessä luonnollisen kauniin ja kurvikkaan vartalonsa vuoksi.

6. Jennifer Lawrence
22-vuotias Oscar-voittaja on puhunut avoimesti julkisuudessa siitä, että haluaa näyttää nuorille faneilleen esimerkkiä terveen näköisestä naisvartalosta.

7. Sofia Vergara
40-vuotias latinotähti ihastuttaa Moderni perhe -sarjassa ja omaa upean vartalon lisäksi Hollywoodin kehutuimmat hiukset.

Lähde: Body

Kilpailut

Uusimmat