Näyttääkö peilikuvasi väsyneeltä? Älä huoli - nyt on jopa muotia olla räjähtäneen näköinen

15.04.2015 08:52 - Rea Tallgren

Australian Mercedes-Benz Fashion Weekin catwalkilla nähtiin kauniita malleja, jotka oli kuitenkin monen mielestä stailattu kaikkea muuta kuin imartelevan näköisiksi. Näytökset saattavat antaa osviittaa siitä, ettei viimeistelemätön ulkonäkö olekaan enää minkäänlainen tyylimoka.

Se, että kauniista ihmisistä pyritään meikin ja kampauksen keinoin tekemään rumempia, vaikuttaa olevan muoti-ilmiö.

Parhaillaan käynnissä olevan Australian Mercedes-Benz Fashion Weekin catwalkilla nähtiin malleja, joita ei ollutkaan ehostettu mahdollisimman upean näköisiksi. Sen sijaan hiukset oli käsitelty rasvaisiksi ja kasvot oli meikattu väsyneen kalpeiksi. Lopputulos on siis kaikkea muuta kuin imartelevan näköinen.

Mallit edustivat sekä Haryono Setiadin että One Fell Swoopin näytöksissä kummallisessa tyylissä.

"Tehkää heistä rumia"

Malleja katsoessa tulee tunne, että meikki- ja hiustaiteilijoita on jopa ohjeistettu ehostamaan mallit mahdollisimman epäedustaviksi. Myös Britannian isoin verkkojulkaisu, Daily Mail -lehden nettisivu Mail Online on ottanut kantaa kasvavaan trendiin. Jutussa pohditaan,"onko rumuus nyt muotia?"

Aiemmin kerroimme myös japanilaisesta kauneustrendistä, jonka mukaan itsestä meikataan flunssaisen ja väsyneen näköinen - jälleen "rumempi" kuin oikeasti olemmekaan. Jos trendistä haetaan hyviä puolia, voi se olla merkki siitä, että olisimme vapautumassa ulkonäköpaineiden suhteen - nyt on jopa muodikasta näyttää räjähtäneeltä.

Katso kuvat näytöksestä, jossa mallit meikattiin "rumiksi" Mail Onlinen sivuilta, tästä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat