Ole eduksesi: Vältä kesän yleisimmät muotimokat

23.06.2014 17:32 - Senni Loikala

The Stir -sivusto listasi kesän muotimokat, joiden joukossa ovat muun muassa puoleen sääreen katkeavat kaprit.

Kesällä saa pukeutua kevyempiin vaatteisiin. Myös niissä piilee omat sudenkuoppansa. The Stir -sivusto listasi kesäisiä muotimokia, joihin monet sortuvat.

Kaprit

Vaikka kaprit ovat mukava välimuoto shortseista ja pitkistä housuista, on juuri se niiden miinuspuoli. Keskelle pohjetta katkeavat housut imartelevat vain harvoja.

Maksimekot

Suuret kesämekot näyttävät hyviltä pitkillä ihmisillä ja pukevat myös raskaana olevia. Maksimekko ei kuitenkaan välttämättä ole napakymppi valinta lyhyelle ihmiselle.

Paksupohjaiset flip-flopit

Flip flopit näyttävät monien mielestä parhaimmilta, jos ne ovat ohutpohjaiset ja mahdollisimman huomaamattomat. Sen sijaan paksuilla pohjilla varustetut rantatossut eivät aina kantajaansa kaunista.

Minishortsit

Kesällä monet saattavat vetää jalkoihinsa minishortsit, mikä ei aina osoittaudu parhaimmaksi asuvalinnaksi. Ainakin, mikäli pikkuruiset pöksyt eivät korosta oman ruumiinrakenteen parhaita puolia - ja puolestaan peitä vähemmän parempia.

Crocsit

Mukavat ne toki ovat, mutta kuka voisi väittää Crocsien ulkonäön hivelevän silmää? Nuo sandaalien muovijätit sopivat ainakin puutarhakengiksi, mutta eivät välttämättä kaupungille.

2013 Miss Suomi -finaalistakin tuttu suomalaiskaunotar Neea Poutanen esittelee kesän kauneimmat, valkoiset asut. Katso kuvat täältä.

Lähde: The Stir

Kilpailut

Uusimmat