Onko sinulla siniset silmät? Hyödynnä meikkivinkit, joilla korostat niiden väriä

14.03.2015 10:45 - Senni Loikala

Sinisilmäisten kannattaa hankkia valkoinen silmienrajauskynä sekä beigen värisiä luomivärejä. Nyt on aika ottaa haltuun sinisilmäisille tarkoitetut meikkivinkit.

Valkoista silmien sisäkulmiin

Pistä valkoista silmienrajauskynää silmiesi sisäkulmiin ja levitä väriä niin, että silmäkulmat ovat kokonaan valkoiset. Pehmennä meikkipensselillä.

Suosi beigen sävyjä

Hanki ruskean, keltaruskean ja beigen värisiä luomivärejä, sillä niiden avulla saat siniset silmäsi kauniisti esiin.

Valitse kultaa ja kuparia luomille

Kulta ja kupari ovat molemmat metallisia sävyjä, jotka ovat molemmat sinisen vastavärejä. Hanki sen väriset luomivärit, jos tahdot näyttävän ja sinisiä silmiä taatusti imartelevan meikin.

Ripsiväriä rohkeasti

Sinisilmäiset naiset käyttävät usein ripsiväriä, mikä voi johtua siitä, että heidän silmäripsensä ovat monesti muita haaleammat. Jos sinulla on samanlaiset, voi ripsiväriä laittaa useamman kerroksen.

Käytä mustaa silmienrajausta

Musta silmienrajaus antaa sinisille silmille dramaattisuutta. Tärkeää on saada eyelinerin avulla huomio silmiin, eikä itse rajaukseen. Kun hallitset oikean tekniikan, kannattaa sinun hyödyntää mustaa silmienrajausta.

Vaihtoehtoinen väri silmienrajaukselle

Sinisilmäisten kannattaa kokeilla myös laivastonsinistä silmienrajausväriä. Se saa silmiesi valkoiset kohdat näyttämään entistä valkoisemmilta ja häivyttää monesti väsymyksestä johtuvaa silmien punertavuutta. Kerran kokeiltuasi saatat jäädä koukkuun tähän meikkiin.

Siniset luomivärit

Sinisilmäisten ei tarvitse pitäytyä vain maanläheisissä sävyissä meikissään. He voivat saada lähes maagisen lopputuloksen käyttämällä sinisiä luomivärejä, mutta sävyjen valinnassa kannattaa olla tarkkana. Todella vaaleat, viileät ja kylmän siniset sävyt sopivat taivaan värisille säihkysilmille.

Seuraava artikkeli: Kuinka pitkät sinun silmäripsesi ovat? Niiden pituus määräytyy yllättävällä tavalla

Lähde: All Women Stalk

Kilpailut

Uusimmat