Ota täydellinen muotikuva Instagramiin - bloggaaja neuvoo tärkeimmät tärpit

05.09.2015 10:15 - Reija Saarinen

Oikenalaisen muotikuvan ottaminen vaatii hieman suunnitelmallisuutta, josta tulee kuitenkin hetkessä yksi osa rutiinia.

Instagram on paikka, johon kuka tahansa voi perustaa oman tilin. Tuolle tilille voi jokainen laittaa sellaisia kuvia kuin itse haluaa. Toisille kyseinen sivusto on ruokakuvien jakamista varten, toiset taas luottavat muotikuviin.

Jos muoti on lähellä sydäntä, kannattaa ehkä perehtyä siihen, miten saa helposti näyttäviä asukuvia.

Kuvauspaikasta aloitetaan

Bloggaaja Shea Marien mukaan ensiksi on tärkeää etsiä sopiva kuvauspaikka. Hänen mukaansa on tärkeää, että kuvan taustalla näkyy jotain mielenkiintoista ja näyttävää. Esimerkiksi värikäs seinä tai suloinen kukkameri ovat oivia vaihtoehtoja.

Shea Marien mukaan kannattaa myös kantaa mukanaan aina joitain extra-asusteita. Näin voit hetkessä muuttaa asua ja saat sen istumaan taustaansa vieläkin paremmin. 

Asettelu kunniaan

Aina kannattaa kiinnittää myös huomiota kuvan asetteluun. On tärkeää, että rajaus tehdään niin, ettei siinä näy mitään ylimääräistä, mutta kuitenkin kaikki oleellinen. Kannattaa myös katsoa, etteivät taustalla olevat asiat tai esineet luo vääränlaisia muotoja kuvaan.

Kun otos on otettu, siirrytään viimeiseen vaiheeseen eli jälkikäsittelyyn. Jokaisella on varmasti jokin oma lempifiltterinsä, jonka avulla kuvaan saadaan lisää tyyliä ja näköä.

Siinäpä se oikeastaan onkin, vain muutamalla helpolla ohjeella syntyy näyttävä kuva.

Lue myös: Superkuuma meteorologi hemmottelee fanejaan - Instagram täynnä näyttäviä treenikuvia

Kilpailut

Uusimmat